Beslutsunderlag

Förfrågningsunderlag, checklistor och rapporter: Ladda hem beslutsunderlag inför upphandlingen

Här kan du kostnadsfritt ladda hem beslutsunderlag att använda i analysfasen av upphandlingen. Det rör sig om checklistor, förfrågningsunderlag, rapporter samt artikelsamlingar från papperstidningen Upphandling24.

Allt material är kostnadsfritt att ladda hem, men i vissa fall måste du ange dina uppgifter för att ta del av materialet.

Vill du ha med ditt dokument här och nå ut till upphandlare? Kontakta victor.lindberg@idg.se.


Nyheter

Bättre sjukvård med visuella analyser

Qlik gör det möjligt för vårdorganisationer att utforska kliniska, ekonomiska och operativa data genom visuella analyser för att nå insikter som leder till förbättringar i vården, minskade kostnader och högre värde för patienterna. Vill du veta mer om visualisering av data i vården? Ladda ner vår kostnadsfria pdf.

Avsändare: Qlik

Ladda hem

Att köpa och ställa krav på mat och måltider

Att mat och livsmedel sätter stort avtryck på vår jord har inte undgått någon. Maten står för ungefär 25 procent av människans klimatpåverkan (Källa: WWF). Men att välja bra mat handlar inte bara om att se till dess klimatavtryck. Den här rapporten syftar till att understryka vikten av hållbara livsmedel och bidra till det pågående samtalet mellan oss aktörer i branschen.

Avsändare: Fazer

Ladda hem

Avfallshantering

Belysning

Bygg och underhåll

Dokumentering

Fördjupning

IT

Kommunikationstjänster

Livsmedel

Miljökrav och sociala krav

Personaluthyrning

Vård och omsorg