Corvara söker Affärsutvecklare inom LOU/LUF

Corvara söker Affärsutvecklare inom LOU/LUF

Vi söker nu en driven Affärsutvecklare inom LOU/LUF till vårt kontor i Länna, Stockholm. Du ingår i ett team om fem personer där du har ansvaret för de offentliga upphandlingarna mot våra kunder. Att arbeta som Affärsutvecklare hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete, då du arbetar under stort eget ansvar.

Din roll
I din roll som Affärsutvecklare arbetar du nära våra distriktschefer runt om i landet och du kommer ständigt övervaka de offentliga upphandlingarna. Du ansvarar för att skapa anbud från rutinförfrågningar till mer komplexa ärenden, vilket ger en stor bredd i tjänsten. Som Affärsutvecklare arbetar du med både nya och befintliga kunder och du är även behjälplig med vanligt säljarbete när det behövs. Vidare jobbar du tätt med distriktschefen i Stockholm och du är även med och arrangerar samt närvarar vid mässor. Tjänsten innebär någon resa i veckan och tjänstebil ingår.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från att hantera och besvara upphandlingar inom LOU/LUF. Du har utbildning i entreprenadjuridik, med fördjupning i LOU, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet. Körkort är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.

Som person är du social, engagerad och du har ett starkt eget driv. Du tar egna initiativ och är ansvarsfull, resultatfokuserad och strukturerad i ditt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På Corvara har vi ett positivt utvecklingsklimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag via “Sök Jobbet” i denna annons, dock senast den 2 maj 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Isabelle de Rosche, tel. 0707-61 62 68.

Välkommen med din ansökan!

 Corvara Industri- och skadeservice erbjuder tjänster inom industrirengöring och skadeservice i hela Norden. Med vår specialistkompetens inom industrirengöring klarar vi alla tuffa krav som industrin ställer. Vår kunskap och erfarenhet omfattar bland annat sanering inom brand, fukt, asbest, PCB och mögel.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb