Göteborgs stad, Lokalförvaltningen söker Upphandlare

 Arbetsplatsbeskrivning

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år – våra drygt 400 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsbeskrivning

Lokalförvaltningens upphandlingsteam behöver förstärkning av ytterligare en kollega för att kunna möta förvaltningens allt mer omfattande uppdrag med byggnation av lokaler för stadens olika verksamheter. Är du den vi söker?

Upphandlingsteamet fungerar som ett stöd för hela lokalförvaltningen när det gäller upphandlingar, avrop, inköp och andra upphandlingsfrågor. Din uppgift blir att ansvara för och genomföra såväl entreprenad- som konsultupphandlingar.

Tillsammans med dina kollegor deltar du i utveckling av processer, rutiner, mallar och dokument. Du arbetar med upphandlingsfrågor både ur ett kort- och långsiktigt perspektiv för att stödja förvaltningens behov på bästa sätt. Du följer aktuell lagstiftning och utveckling inom området.

Du deltar och driver utvecklingen i nätverk och referensgrupper samt medverkar i information och utbildningsfrågor som rör upphandling, avrop och inköp. Det här är ett omväxlande arbete där din insats gör skillnad. Genom ditt arbete bidrar du till att utveckla lokalförvaltningens affärer och hjälper förvaltningen att effektivisera sin upphandling.

Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleutbildning inom inköp-/upphandling eller annan relaterad utbildning inom fastighets-/byggbranschen. Även annan utbildning i kombination med erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen kan bli aktuell. Du har kunskap om LOU. Det är meriterande om du är diplomerad inköpare eller liknande. Du behöver ha erfarenhet från entreprenad- och tekniska konsultupphandlingar samt branschvana med erfarenhet och tillämpning av AB 04, ABT 06 och ABK 09. Har du erfarenhet från inköps- eller upphandlingssystem är det meriterande.

Som person har du förmåga att verka i ett helhetsperspektiv med förståelse för förvaltningens övergripande uppdrag. Du har lätt för att samarbeta och sätta dig in omgivningens behov av stöd, samtidigt som du är tydlig i din egen roll. Du är affärsinriktad och förstår nyttan av att följa lagar, policys och riktlinjer som du på ett pedagogiskt sätt kan förmedla till din omgivning. Du drivs av att skapa resultat och optimala upphandlingar genom kreativa och innovativa lösningar.

Anställningens omfattning
Anställningsform:   Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast:   2017-05-15
Referensnummer:   A672328
Välkommen att söka via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.

 Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   2
Kontaktperson
Mats Andreason
Enhetschef Upphandling
031-365 02 29
Fackliga företrädare

Ulrica Wallström
SACO
031-365 0753

Ingela Johansson
Vision
031-365 05 89

Övrigt
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings – och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb