AffärsConcept i Malmö växer och söker en entreprenadupphandlare och en upphandlare med öga för den goda affären

Ref.nr: 3431388003

Vill du arbeta med de mest spännande och utmanande uppdragen tillsammans med de vassaste i branschen? Vill du ha möjlighet att utvecklas ytterligare inom offentlig upphandling på en arbetsplats som strävar efter att bli Sveriges bästa? Nu har du chansen – AffärsConcept fortsätter att växa och söker två upphandlingskonsulter till vårt kontor i Malmö, en med inriktning på entreprenader och en som tycker om att göra affärer. Sök redan idag!

Tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som upphandlingskonsult inom flera olika produkt- och tjänsteområden men som också har ett affärsdriv och en rådgivande roll gentemot våra kunder. Vi ser därför att du kommer ha en delad roll med upphandlingsprojekt samt arbete med införsäljning av hela vår produktportfölj, där du bygger och utvecklar relationer med nyckelpersoner ute hos våra kunder för att skapa fler och bättre affärer för våra kunder och vår konsultverksamhet.

Vi söker också dig som vill arbeta som upphandlingskonsult med fokus på entreprenad, där du självständigt driver upphandlingsprojekt inom fastighetsrelaterade områden med fokus på entreprenadupphandlingar, tekniska konsulter samt fastighetsnära tjänster och arbetar med hela upphandlingsprocessen. Du är projektledare i flera parallella uppdrag, där du ansvarar för genomförande och leveranser. Arbetet sker oftast i team med andra konsulter i företaget, utöver det så marknadsför du våra utbud av tjänster och arbetar med merförsäljning.

Kvalifikationer 
• Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik eller ingenjörsämnen, eller annan för tjänsten relevant utbildning
• Du har minst 2 års erfarenhet av upphandling enligt LOU/LUF samt kvalificerat inköps- och upphandlingsarbete
• Du har förmåga att skapa ett affärsmässigt resultat såväl för oss som för kunden
• Du har erfarenhet att arbete i projektform
• Du formulerar dig väl i tal och skrift och tar självständigt fram texter
• Erfarenhet från arbete avseende att driva entreprenadprojekt (entreprenadupphandlare)
• Genomfört flertal olika entreprenadupphandlingar med tillämpning av AMA AF och tillhörande standardavtal (AB 04 och ABT 06) (entreprenadupphandlare)
• Stort nätverk inom offentlig verksamhet (meriterande)
• Erfarenhet av tjänsteförsäljning inom den offentliga marknaden (meriterande)

Profil 
Vi tror att du är en strategisk person med stort driv och engagemang som är van att jobba både mot kortsiktiga och långsiktiga mål. Du kan på ett effektivt sätt planera och leda dina uppdrag och du är van att arbeta självständigt när det krävs. Vidare tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt tycker om att skriva och utforma texter. Mot kunderna är du pedagogisk, relationsskapande och en duktig kommunikatör. Det är viktigt att som konsult ha lätt för att komma in i en arbetsgrupp, det innebär att du tillåts ta plats genom din kompetens och din erfarenhet. I konsultrollen ingår det även att kunna anpassa sig till nya arbetsplatser, nya människor och det rådande arbetsklimatet.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna samt entreprenadkunskap.

Ansökan
Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen. Sista ansökningsdag är 1 juni 2017, vi planerar att hålla de första intervjuerna 8 juni, andra intervjuer den 22 juni och avslutande intervjuer veckan därpå.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktinfo
Maria de la Motte
Regionchef Syd
040-661 62 12

Daniel Yousefi
HR-ansvarig
08 709 59 93

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss.

Om AffärsConcept
AffärsConcept är Sveriges största konsultföretag inom offentlig upphandling och ingår i SKL Kommentus koncernen. Vi hjälper köpare inom offentlig sektor att genomföra lyckade affärer. Verksamheten består av i huvudsak fem inriktningar: upphandling, utbildning, utredning, uppföljning samt upphandlingsrätt. AffärsConcept är verksamt i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje år utför vi ca 400 konsultuppdrag och genomför 150 utbildningsdagar. Vi hjälper kunden i hela upphandlingsprocessen. Vi utarbetar förfrågningsunderlag, utvärderar anbud, arbetar med strategi och paketering av upphandlingar, uppföljning och avtalsvård mellan upphandlingarna samt tillhandahåller juridiskt stöd vid överprövningsärenden och rättsutredningar. Vi driver vid behov även rättsliga prövningar åt våra kunder inom offentlig upphandling. Läs mer om vår verksamhet på vår koncernsida www.sklkommentus.se