Allt annat än en traditionell upphandlare

Vill du vara med och skapa större samhällsnytta och Sveriges bästa arbetsplats? Det gör vi på SKL Kommentus Inköpscentral genom upphandling och engagemang! Vi vill att du bidrar till bägge – vill du?

Vi tänkte inte hålla oss långrandiga om vad tjänsten innebär för det tror vi att du har rätt bra koll på, annars är du välkommen att fråga oss. Men förstår du vad FFU, ESPD, NLOU, DIS, förstudie, annonsering och utvärderingsmodeller är tror vi att vi redan nu kommit en bit på vägen. Lägg på några års erfarenhet och projektledaregenskaper så tror vi att vi har en match!

Vi vill däremot berätta att vi har de vassaste medarbetarna som gärna delar med sig av sin kunskap och är nyfikna på att lära av dig utifrån dina erfarenheter. I nära samarbete med dina upphandlingskollegor kommer du att fortsätta att växa och utvecklas i din upphandlingsroll hos oss samtidigt som du har väldigt kul under tiden.

I vår senaste undersökning svarade 98,9% av våra medarbetare att de anser sig ha meningsfulla arbetsuppgifter och 97,6% anser sig ha god kamratskap med sina kollegor. Vi vet att vår gemensamma kunskap om upphandling är stor och att vara upphandlingsnörd ser vi som något fint. Det är vår kärnfråga i verksamheten och där vi har vårt huvudfokus. Så förutom de vassaste medarbetarna jobbar vi också med de mest spännande och utmanande uppdragen på nationell nivå.

Vi tror på att ha väldigt kul på jobbet och på fritiden, därför anordnar vi olika aktiviteter du kan ta del av genom vår Nöjespatrull. Vi värderar också vår fritid och tycker det är viktigt med återhämtning varför det uppmuntras. För att ge våra medarbetare möjlighet till att bättre leda sig själva och planera både arbete och fritid får alla medarbetare gå en tre dagars utbildning i självledarskap. Flexibilitet är en självklarhet för oss och för att du inte ska behöva gå hungrig äter vi frukost tillsammans två gånger i veckan och erbjuder subventionerad lunch. Att röra på sig tycker vi också är kul därför spelar vi gärna en pingismatch med dig på kontoret eller ser till så du kan träna på din fritid med hjälp av friskvårdsbidraget.

Det händer mycket hos oss och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Mer info hittar du på www.sklkommetus.se eller så är du välkommen att kontakta oss: Annelie Dufva, Upphandlingschef, 08-709 59 12 eller Daniel Yousefi, HR-ansvarig, 08 -709 59 93

Glöm inte att sista ansökningsdag är 3 september!

Genom att vara:
• Nyfikna och Schyssta – i vårt förhållningssätt till andra och varandra
• Vassa och Relevanta – i våra leveranser och för våra målgrupper
Blir vi offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.