Chef verksamhetsstöd och inköpsansvarig

Göteborgs centrum ska fördubblas i storlek. Vårt uppdrag är att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största och mest spännande stadsutvecklingsprojekt. Tänk Frihamnen, Skeppsbron, Gullbergsvass, Masthuggskajen och Lindholmen. Läs mer om Älvstranden Utveckling här.

Med så stora projekt behövs det strategiskt verksamhetsstöd och en hel del upphandling. Det är här du kommer in i bilden.

Din ena roll: Chef för verksamhetsstöd
Du ingår i en avdelning som heter strategisk verksamhetsstyrning. Som chef har du budgetansvar och personalansvar för 8 av avdelningens 13 medarbetare. Din grupp består av en blandning av specialister: verksamhets­controllers för processer och projekt, verksamhetskoordinator, kontorskoordinatorer, registrator, styrelsesekreterare, inköpare, it-ansvarig och säkerhetschef.

Du rapporterar till vår avdelningschef för strategisk verksamhetsstyrning. Avdelningen ansvarar även för verksamhetsplanering och verksamhetsutveckling.

Din andra roll: Inköpsansvarig
Som inköpsansvarig har du det övergripande ansvaret för inköpsfrågorna hos oss. Du arbetar både strategiskt och operativt med upphandlingar tillsammans med bolagets inköpare.

Du är organisationens stöd för inköps- och upphandlingsfrågor – särskilt juridiska frågor. Vid mer komplicerade upphandlingar stöttar du också organisationen operativt.

I inköpsfrågor agerar du som bolagets representant.

En ovanlig – men spännande – kombination
Kombinationen chef för specialister och inköpsansvarig är ovanlig – men spännande.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från kvalificerat upphandlingsarbete inom offentlig verksamhet. Du har relevant utbildning och kunskap av upphandlingsjuridik enligt LOU. Du har erfarenhet av att leda andra; i projekt eller som personalansvarig.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara drivande, skapa engagemang, vara lyhörd och strukturerad. Du ser helhet, förstår helhet och har förmåga att arbeta både strategiskt och operativt i en matrisorganisation. Det komplexa kan du förklara och göra enkelt.

Du behöver inte kunna stadsutvecklingsfrågor, men gärna ha ett genuint intresse precis som för vår stad.

Älvstranden Utveckling erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation. Du får vara med att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Sök redan i dag
I denna rekrytering samarbetar Älvstranden Utveckling med Jerrie. Välkommen med CV och personligt brev via jerrie.se. För frågor är du välkommen att kontakta Maria Hörnestam 076-338 76 46.

Sista ansökningsdag är 27 augusti.
Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga representanter:
Ninni Tossavainen, SACO, 031-368 96 34, 0739-10 22 22.