Delphi söker affärsdriven jurist till upphandlingsgruppen

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt, vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Till vår upphandlingsrättsgrupp i Stockholm söker vi nu en jurist som drivs av att göra affärer.

Din profil

Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. Det förutsätter medarbetare som brinner för sina intresseområden, är förtroendeingivande och som inser vikten av affärsmässighet och god klientförståelse.

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med upphandlingsfrågor på advokatbyrå, upphandlande myndighet eller enhet, inköpscentral, domstol eller liknande. Du har en svensk juristexamen med mycket goda studieresultat och ett genuint intresse för upphandlingsfrågor. Då en stor del av vår verksamhet är internationell krävs mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Utöver dina tidigare erfarenheter och kunskaper värdesätter vi entreprenörskap, framåtanda, samarbetsförmåga och social kompetens – då vi tror att det är egenskaper som gör att du kommer att trivas bra hos oss. Vi tror att du inte bara är intresserad av juridik utan även av affärer. Som person är du utåtriktad, affärsmässig och trivs i rådgivarrollen. Du är driven, engagerad, prestigelös och ser lösningar. Vidare är du effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Vi förutsätter att du både är van och gillar att arbeta självständigt gentemot klient och tätt ihop med partners.

Vad erbjuder vi?

I Delphis verksamhetsgrupp med fokus på offentlig upphandling har vi samlat några av Sveriges ledande jurister på områdena. Du kommer att ingå i ett engagerat, professionellt, socialt och drivet team som arbetar med intressanta uppdrag i en internationell och spännande miljö. Vi arbetar mycket med strategisk rådgivning till små och stora bolag och offentliga aktörer, driver ärenden inför olika myndigheter inklusive Europeiska Kommissionen och är även ombud i domstol och skiljeförfaranden. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra klienter i internationella ärenden. Det innebär att du får möjlighet att arbeta brett med upphandlingsrätt och fortsätta bygga egna klientkontakter och nätverk.

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Vårt fokus är och har alltid varit att leverera värde och nytta till våra klienter. Att vi tilldelats Årets Advokatbyrå två år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter.

Inom flera områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige och vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500.

Vi blev nyligen tilldelade det allra första Justitiapriset – en utmärkelse som delas ut till den affärsjuridiska advokatbyrå som arbetar bäst med jämställdhet. Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke som arbetar för att skapa en mer jämställd arbetsplats, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Kontakt

Vid frågor rörande tjänsten kontakta Anna Ulfsdotter Forsell, Partner/Advokat på telefonnummer 0709-25 25 03.

Ansökan

Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen .
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.