Erfaren upphandlare till Stockholms läns sjukvårdsområde

På verksamhetsstöd Upphandling och inköp är vi nio medarbetare. Vi servar vårdenheter med att självständigt upphandla det som behövs, men även med att tolka avtal, hjälpa till då verksamheterna får problem med leveranser, göra förnyade konkurrensutsättningar, hålla kurser mm. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och spännande uppdrag. Vi sitter i nya fräscha lokaler på Torsplan i Vasastan. Tanken är här att det ska skapas ett vårdhus så att vi som arbetar med administrativa arbetsuppgifter ändå ska sitta nära den vård vi servar.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som upphandlare är fullt av utmaningar varje dag. Ingen dag är den andra lik, alla frågor och uppkomna problem är individuella. Och det är kanske därför vi trivs så bra på jobbet. Vill du ha ett av de mest utmanande jobben kan du lugnt sluta läsa jobbannonser och ansöka om tjänsten redan nu.

Du ansvarar självständigt eller i grupp för olika typer av upphandlingar inom varu- och tjänsteområdena. I upphandlarrollen ingår att vara stöd till organisationen i upphandlingsfrågor, svara på frågor om upphandlingar och avtal, upprätta kontraktshandlingar samt förvalta ingångna avtal. Tillsammans med övriga medarbetare på enheten ska du även bidra till att utveckla upphandlings- och inköpsverksamheten inom SLSO.

Kvalifikationer:  

Du som idag arbetar med upphandling och som har gjort det i minst ett par år och som fortfarande är nyfiken, social och tämligen prestigelös kommer att trivas bra hos oss. Du får mer än gärna vara utbildad jurist alternativt ekonom eller ha annan utbildning med inriktning mot offentlig upphandling eller kunskaper inhämtade på annat sätt. Vi ser gärna att du tänker brett, prioriterar med tanke och lätt hoppar mellan olika uppgifter. Förmågan att kunna leda upphandlingsprojekt och att kunna hantera fler parallella projekt är en förutsättning. Intresse för att skapa dokument med Word och Excel är ett krav. Så även en god kunskap om LOU. Vana att arbeta med systemstöd för upphandling såsom t ex Visma Tendsign är meriterande.

Personliga egenskaper:  

Du har god social kompetens som innebär att du har en förmåga att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor. Du kan läsa av vilket sammanhang du befinner dig i och kan anpassa dig efter det. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrig information:  

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök jobbet”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag: 2017-09-14

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/