Örebro universitet söker Upphandlare till Ekonomiavdelningen

Ref nr: ORU 2.2.1-04267/2017

Vi söker en upphandlare för en tillsvidareanställning vid Ekonomiavdelningen.

Ekonomiavdelningen vid Örebro universitet utgör ett kvalificerat stöd till universitetsledning, institutioner och administrativa enheter när det gäller ekonomifrågor av olika slag. Avdelningen ansvarar för stöd till budget/uppfölj­ning/analys, redovisning och bokslut, stöd till forskningsfinansiering/innovation/samverkan samt inköp och upphandling. Ekonomiavdelningen har idag en upphandlingssamordnare. Vi behöver nu förstärkning och söker en upphandlare.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete där du arbetar nära verksamheten med inköps- och upphandlingsfrågor. Du förväntas delta aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete avseende inköpsrutiner och gemensamma processer.

Du ska självständigt bistå Örebro universitets organisation i upphandlingar med skiftande komplexitet och omfattning inom olika varu- och tjänstekategorier.

Vidare genomför du avtalsförhandlingar, implementerar nya avtal i organisationen samt följer upp befintliga avtal. Du bidrar med att utbilda och informera verksamheten om aktuella avtal, lagar och inköpsrutiner.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av kvalificerat operativt inköps- och upphandlingsarbete, gärna från offentlig sektor. Vi vill att du har goda kunskaper om Lagen om offentlig upphandling, LOU. Erfarenhet från projektledning är ett plus. Du får gärna ha erfarenhet av elektroniska upphandlingsverktyg som t ex TendSign.

Som person är du ansvarskännande med hög integritet. Du arbetar självständigt och har ett genuint intresse för affärer. Du har god pedagogisk förmåga, är kommunikativ i tal och skrift samt behärskar svenska och engelska. Du har lätt för att samarbeta med andra och är serviceinriktad. Du har goda IT/webbkunskaper. Arbetet innebär många kontakter och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100 %. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Pia Järnkvist 019-30 10 21, e-post: pia.jarnkvist@oru.se eller Boris Kovacic, 019-30 30 15, e-post: boris.kovacic@oru.se

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen ”Sök Jobbet” här i annonsen.

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2017-09-30. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.