Offentlig upphandlingsstudent söker praktik inför våren 2017

I Sverige upphandlas det varor och tjänster för cirka 600 miljarder varje år. Det är därför viktigt att alla upphandlingar sker med en genomtänkt plan samt att alla regler följs. Jag studerar offentlig upphandling på Yrgo, högre yrkesutbildning Göteborg, och har som mål att få anställning som upphandlare efter avslutad utbildning.

Jag ser en stor utvecklingsmöjlighet av att få ta del av upphandlingens alla delar samt omvandla min teoretiska kunskap till praktisk kunskap under min praktiktid.

Vid två tillfällen har jag utbildat personal inom en hemelektronikkedjas koncept samt ansvarat för uppbyggnaden av kassaavdelningen i de varuhusen. Genom dessa uppdrag har jag lärt mig att bli mer lyhörd, tänka utanför ramarna, och jag ser hellre lösningar istället för problem.

Som person är jag driven och anstränger mig gärna extra för att känna mig nöjd med det jag åstadkommit. Detta leder till att de uppgifter jag tagit mig an blivit utförda samt skapat resultat. Jag är en positiv person som har lätt att få kontakt med nya personer samt vårda de kontakterna.

Jag söker LIA1 från och med 18 april till 22 juni 2017, är även intresserad av eventuellt sommarjobb.

Jag ser fram emot ett möte där jag kan berätta mer om mig själv.

Med vänliga hälsningar

Sandra Kemény
Sandra-kemeny@hotmail.com
0761-72 22 10


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *