Karlshamns kommun söker nyfiken upphandlare

Karlshamns kommun är en av Sveriges modernaste upphandlingskommuner – nu söker vi en kollega med upphandlingskompetens som kan komplettera vårt team.

Upphandlingsenheten ingår i Kommunledningsförvaltningen. Idag är vi fyra upphandlare, en projektledare för elektronisk handel samt upphandlingschefen. Vi arbetar med koncernsstrategiska upphandlingsfrågor, genomför upphandlingar och hanterar avtal samt genomför utbildningsinsatser inom upphandlingsområdet. Vi deltar även i kommunens näringslivsutvecklingsarbete.

Upphandlingsenheten är inne i en förändringsfas som innebär utveckling av hur framtidens välfärdstjänster handlas upp, utbyggnad av elektronisk handel samt förbättrad avtalsuppföljning. Vi arbetar aktivt med att skapa sunda relationer med näringslivet.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att genomföra upphandlingar av varor och tjänster inom kommunkoncernen, delta i enhetens utvecklingsarbete och hålla utbildningar inom upphandlingsområdet, både internt och externt. Du kommer att delta i den kommunövergripande upphandlingsgruppen och förväntas representera kommunen i näringslivsarbetet. Ditt uppdrag är därmed brett och varierat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot/kombination upphandling/inköp eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna ha några års erfarenhet av upphandlingsarbete. Kreativitet, energi och drivkraft är egenskaper som kommer att värderas högt.

Som person kan du arbeta självständigt och strukturerat, du är initiativrik och har integritet. Din kommunikativa förmåga i tal och skrift är god i såväl engelska som svenska. Eftersom vi är en servicefunktion söker vi dig som har lätt att samarbeta med andra människor, har en väl utvecklad servicekänsla och kan uppvisa ett gott värdskap. Vi ser gärna att du med din ansökan bifogar ett förfrågningsunderlag som du skrivit.

För mer information kontakta
Håkan Anderberg, upphandlingschef, 0454-812 55, hakan.anderberg@karlshamn.se
Christina Gustafsson, facklig företrädare Vision, 0454-811 89

Övrigt
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas
Körkort B är ett krav

Sista ansökningsdag
2017-08-17

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via knappeni annonsen. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.