Landstinget Blekinge söker Upphandlare

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsenheten söker upphandlare som har ett stort intresse för affärer. Enheten ansvarar för landstingets upphandlingar av varor och tjänster och ingår i Affärsområde Ledningsstöd och affärsutveckling. Affärsenheten har idag 16 medarbetare med placering i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: enl. ö.k
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I rollen som upphandlare kommer du att ansvara för hela upphandlingsprocessen, från behovs- och marknadsanalys till anbudsförfrågan, utvärdering, förhandling och uppföljning av avtal. Arbetssituationen är ofta komplex och kräver mycket god ordning samt förmåga att parallellt hantera olika uppgifter.
Som person skall du vara analytisk, mål- och kvalitetsinriktad och ha en hög social förmåga. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att både du och vi skall trivas med att arbeta tillsammans.
Du kommer också att fungera som rådgivare till verksamheten i upphandlingsfrågor, framförallt inom IT-området. Det är därför viktigt att du är självgående, kan ta en projektledarroll och är utvecklingsorienterad i ditt arbetssätt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med landstingets IT-verksamhet och ansvara för kontakter med våra leverantörer.

Kvalifikationer

Du skall ha arbetat med strategiskt och/eller taktiskt inköp där erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete inom IT-området i en offentlig organisation är meriterande. Du skall ha högskoleutbildning med adekvat inriktning, till exempel juridik, ekonomi, systemvetenskap, alternativt annan relevant utbildning/erfarenhet inom upphandling eller inköp som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vana av upphandlingssystem är önskvärd. Du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.
Anställningen kan ev. komma påbörjas med en provanställning.

Körkort erfodras

Upplysningar

 • Ann-Louise Frinäs
  Avdelningschef
  0455-73 63 08
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82, 0455-73 62 16
 • Monika Johansson
  SACO
  0455-73 63 07

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-10.

Tack för att du skickar din ansökan via ”Sök Jobbet” knappen i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb