Sollentuna kommun söker Upphandlare

Inköpsenheten är en kommungemensam resurs med uppgift att svara för kommunens upphandlingsverksamhet enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU). Inköpsenheten består av tio personer och ingår organisatoriskt i ekonomiavdelningen, som är en avdelning inom kommunledningskontoret.

Arbetsuppgifter som upphandlare

Inköpsenheten arbetar med kommunövergripande ramavtalsupphandlingar och på uppdrag med objektsupphandlingar av skiftande slag. Arbetet utförs med interna uppdragsgivare inom den kommunala förvaltningen. Du kommer att ansvara för upphandling av ramavtal och som upphandlingsspecialist driva olika upphandlingsprojekt i samverkan med kommunens övriga verksamheter. Aktuella upphandlingsområden omfattar både varor och tjänster och entreprenader.

Kompetenskrav

Erfarenhet av upphandlings-/inköpsarbete i offentlig eller privat sektor är ett krav. Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning inriktad mot upphandling alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Extra meriterande är erfarenhet från upphandling av varor och tjänster inom IT-branschen.

Är du en upphandlare med kunskap om lagar och regler för upphandling inom offentlig verksamhet är Du välkommen till oss.

Du är dessutom initiativrik, positiv, självgående och drivande. Du förstår vikten av flexibilitet och lyhördhet för att möta verksamhetens behov. Vi söker dig som trivs med att samarbeta och kommunicera med människor såväl inom kommunen som med leverantörer.

Vi erbjuder

Du får ett intressant och utmanande arbete i en spännande organisation där du också kommer att medverka till att utveckla och arbeta strategiskt med upphandlingsverksamheten i kommunen. På Inköpsenheten råder en positiv stämning med god samverkan och professionellt utbyte mellan kollegorna.

Vi har en modern syn på våra medarbetare, du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi tillämpar flextid, erbjuder semesterväxling och friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!


 

Kontaktpersoner:
Lill Sandberg, Inköpschef
tfn: 08-579 215 96

Sista ansökningsdag:
2018-01-23

Företagets hemsida:
https://www.sollentuna.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb