Relita söker säljare/projektledare

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har ca 550 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nu en Säljare/Projektledare för offentliga upphandlingar med önskvärd placering i Uppsala (där vårt huvudkontor ligger).

Du blir en del av marknads- och försäljningsgruppen som är en sammansvetsad och engagerad grupp i ett framgångsrikt och framåtsträvande företag. Du rapporterar till vår marknads- och försäljningschef.

Tjänsten innebär att du kommer att:
– projektleda anbudsarbeten
– arbeta med uppföljning av avtal.
– analysera anbud och upphandlingar göra marknadsanalyser
– hålla startmöten vid vunna avtal både internt och externt
– göra avancerade kalkyler för anbud och upphandlingar
– samarbeta med våra andra nordiska kollegor gällande offentliga upphandlingar

Vem söker vi?
Du har erfarenhet av att arbeta med LOU/LUF-upphandlingar, gärna från liknande bransch och har ett tydligt affärstänk. Du har hög social kompetens då arbetet kräver att du samarbetar med olika personer och olika grupper. Du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska i båda tal och skrift. Vi ser också gärna att du behärskar engelska i tal och skrift.

För att du ska lyckas i arbetet krävs struktur och en god förmåga att planera arbetet, ett bra affärssinne och förmåga att fatta snabba beslut.

Vi kan erbjuda ett arbete som:
Du får möjlighet att komma in i en spännande roll i ett framåtriktat företag som är i ständig tillväxt. Vi är ett företag som är förändringsinriktade, affärsmässiga, har ett stort mod och vågar vara annorlunda samt är inställda på att lyckas med det vi företar oss. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt ansvarsområde självständigt. Vi söker en person som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med sig av sin erfarenhet, sitt engagemang och driv.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta marknads- och försäljningschef Johan Thulin, tel 076-790 07 76.

Sista ansökningsdag 20 januari 2018.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.