Praktikplats sökes v40-48 2018

Hej, jag söker praktikplats som inköpare hos er!

Mitt namn är Lilja Tran, 26 år gammal. Just nu utbildar jag mig till inköpare på Malmö NBI yrkeshögskola, där jag läser Inköp och Supply management.
Jag är inne på det första året av utbildningen och söker nu en praktikplats inför nästa LIA period som ska ser under veckorna 40–48 (9 v).

Under min första praktik så har jag praktiserat på CDON och har fått se och lära mig oerhört mycket om hur E-handeln fungerar inom CDON. Nu är jag redo med att ta mig vidare till nästa praktikperiod. Med lite erfarenhet i bagaget sen första praktiken så vill jag blir ännu bättre på min nästa praktik (LIA 2) och vill därför vara hos er och kunna lära mig ännu mer och som förhoppningsvis kan leda till jobb i framtiden.

Innan jag påbörjade min utbildning arbetade jag som säljare på New Yorker i Emporia. Där fick jag lära mig om kundbemötande och hur viktigt det är att kunna ge en bra service till kunderna. Jag har då varit avdelningsansvarig på en avdelning i 3år, där jag fick nya utmaningar varje vecka och månad till att bygga avdelningen för att det ska bli ännu mer attraktivt och säljande.

Som person är jag väldigt stresstålig, noggrann och snabblärd.

Jag hoppas ni kan ta emot mig och jag ser fram emot ert svar inom kort.


Lilja Tran
Framhällagatan 19 c/o Jessica Luong
212 20 Malmö
Liljat91@gmail.com