Praktikplats sökes till feb/mars 2019

Hej,

Mitt namn är Charlotte och studerar för nuvarande till offentlig upphandlare på Frans Schartaus Handelsinstitut i Stockholm. Jag har gått klart mitt första år och nu söker nu en praktikplats i Stockholm eller i Uppsala. Tiden är preliminärt bestämd med början i februari-mars 2019 och tre månader framåt.

Min tidigare erfarenhet är mestadels från Arlanda där jag arbetade länge som stationsassistent och skiftledare vilket lärt mig hantera olika sorters människor, samarbeta och alltid vara under tidspress. Jag valde sedan att studera juridikkurser och gå en YH-utbildning till kravanalytiker. Numera brinner jag för upphandlingar och längtar efter att få sätta mina kunskaper i praktik.

Hittills har vi läst klart kurser som:

upphandling- och projektledning, affärsjuridik, affärs- och marknadsanalys,

kommunikation, business english samt grunder om entreprenadupphandlingar. Vi har även fått analysera och göra egna upphandlingsdokument.

Jag kan arbeta i grupp men har inga problem med att vara självgående, så se mig som en extra resurs under praktiken. Jag hoppas hitta en plats som kan hjälpa mig utvecklas till en bra upphandlare som kanske kan bli en framtida kollega till slut.

Hör gärna av er vid frågor!

Vänligen,

Charlotte Rudmark
Charlotte.rudmark@gmail.com
070-4498221


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb