Adda Inköpscentral söker ansvarig för vårt erbjudande inom välfärdsteknologi

Vill du göra livet lite tryggare för de i samhället som behöver det mest? Drivs du av att påverka marknaden inom teknik och lösningar för förbättrad välfärd? Vill du anta en roll som jobbar på hög strategisk nivå, med både leverantörer och intressenter? Här är din chans!

Vi söker dig som är en lagspelare, modig, nyfiken och vill vara med att driva och utveckla området tillsammans med vårt team, våra kunder och marknaden. Har du jobbat med försäljning eller inköp inom larmcentral, trygghetsskapande produkter och tjänster eller upphandling av varor/tjänster inom välfärdsteknologi ser vi att du kan vara en bra match.

Tjänsten

Vi söker en person som framförallt ska driva och äga utvecklingen av kategoristrategi och avtalsportfölj inom vår inköpskategori välfärdsteknologi. Vi arbetar i team så även om du kommer att bära ett stort och strategiskt affärsansvar för ramavtalen och driva utvecklingen och relationerna inom området, så handlar arbetet om att få teamets totala leverans på plats och vara beredd att ta tag i ett antal olika saker längs vägen.

Inköpskategorin välfärdsteknologi består i dagsläget av nationella ramavtal avseende:

  • Trygghetslarm och larmmottagning – avser främst brukare i ordinärt boende och en tjänst som bidrar till ökat boende i eget boende.
  • Trygghetsskapande teknik – avser tjänster för att utan dröjsmål uppmärksamma brukares behov av stöd och hjälp samt möjlighet att kunna utföra tillsyn på distans.

Ansvarig för kategorin utvecklar befintlig kategoriplan tillsammans med sitt kategoriteam (med inköpare, kundsupport, upphandlare och koordinatorer) och ansvarar för att överenskomna aktiviteter genomförs, exempelvis avtalsuppföljningar, leverantörs- och kundträffar. Frihet under ansvar är ledord då varje ramavtal har egen budget och alla ramavtal mäts mot olika mål som t.ex hållbarhet och följsamhet.

Vi ser en fortsatt hög potential och en stark utveckling inom kategorin, genom nya ramavtalsområden och andra tjänster som vi vill erbjuda våra kunder. Därför är det viktigt att du har en förmåga att leda, driva och samverka med kunder, marknaden och våra intressenter inom detta tekniska kategoriområde.

Kvalifikationer

  • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet av arbete kopplat till välfärdsteknologi. Från leverantörsmarknaden eller beställarsidan.
  • Relevant eftergymnasial utbildning (inom IT eller vårdsektorn ses som meriterande).
  • Van att leda och arbeta i team och med förändring, samt att hantera och utveckla information.
  • Kommunikativ förmåga – att kunna arbeta med anpassade budskap till målgrupper och individer både i skriftlig och muntlig form.
  • Förmåga att söka samarbetslösningar med många olika parter och intressen.
  • Arbete med och kunskap inom IT-/teknikupphandlingar är meriterande.

Din profil

För att lyckas i ditt arbete förstår du att det är teamet som skapar nyttan. En stor del av arbetet bygger på att utveckla ramavtalen och portföljen i dialog med teamet, våra kunder, marknaden och andra intressenter varför vi ser att du behöver vara engagerad och relationsbyggande. Vidare håller du dig uppdaterad på omvärldens förändringar samt drivs av att skapa kundnytta och se resultat av ditt arbete. Vi ser också att det är viktigt att du har förmågan till teambygge, struktur och organisering för att lyckas i ditt arbete hos oss.

Utöver ovan ser vi också att du delar våra värderingar genom att vara nyfiken, schysst, vass och relevant. Som medarbetare hos Adda uppmuntras du till ständig utveckling och hos oss får du arbetskamrater med stort engagemang för vår vision och uppdrag – att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 20 januari 2022 och vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda-koncernen består av fyra bolag och vi är fler än 160 medarbetare på kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på vår www.adda.se

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.

Vi finns för att hjälpa offentlig sektor att skapa mesta möjliga nytta för invånarna.


Plats: Stockholm, Malmö, Göteborg

Sista ansökningsdag: 20/1 2022

Kontakt: Daniel Yousefi, Operativ HR-chef – Adda, daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *