Anbudsansvarig till Sveriges största vårdbemanningsföretag

Vill du ha en nyckelroll i den fortsatta tillväxten hos ett företag i stark expansion? Har du varit involverad i anbudsprocessen och letar efter en möjlighet att lära dig mer? Är du en positiv person redo för en utvecklande tjänst där du får stor nytta av ditt målfokus och strategitänk? Då är det dig vi letar efter!

Rollen som anbudsansvarig

Som anbudsansvarig hos oss kommer du att självständigt samordna och genomföra upphandlingar på ett affärsmässigt sätt. Din roll som anbudsansvarig är varierande och utvecklande och innebär att genomföra upphandlingar inom vårdbemanning. Du kommer också arbeta administrativt med företagets kundavtal. Arbetet kommer utföras i nära samarbete med anbudschef.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En tjänst på ett marknadsledande företag i en kontinuerligt växande bransch
  • Chans att påverka och utveckla vår anbudsprocess
  • En nyckelroll i den fortsatta tillväxten
  • En familjär företagskultur

Du

Vi gillar dig som trivs som bäst i utmaningar och har lätt för att interagera med människor. Du har ett eget driv att arbeta mål- och resultatorienterat för att bidra till företagets ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen som anbudsansvarig behöver du vara initiativrik, noggrann och tycka om att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har universitets- eller högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller annat relevant område (alternativt slutförd YH/KY-utbildning). Du har också praktiskt erfarenhet och kunskap om LOU.

Vi tror också att du är van vid att arbeta i både små och stora arbetsgrupper och trivs med att samarbeta med andra. Då arbetet innebär mycket kontakter både externt och internt värderar vi en hög social kompetens samt att du är förtroendeskapande och duktig på att bygga upp och underhålla kontakter och nätverk. Samtidigt kommer du märka att vår kultur genomsyras av hjälpsamma kollegor i en platt organisation där vi alla får utrymme att bidra med sin egen unika kompetens.

Hos oss 

LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi bemannar den svenska och norska sjukvården med läkare, sjuksköterskor och socionomer. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu 70 st glada, trevliga kollegor med stark laganda. Du hittar oss vid Fridhemsplan i Stockholm.


Kontaktperson Emilia Carlsson Bemanningsansvarig emilia.carlsson@lakarleasing.se 08- 12 06 66 28 0723-11 64 41

Adress St Göransgatan 57 Stockholm

Jobbtyp Heltid, Tillsvidare

Ansökan Skicka din ansökan via mejl till emilia.carlsson@lakarleasing.se

Sista ansökningsdag 2017-11-27

 

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *