Anbudskoordinator med goda utvecklingsmöjligheter i centrala Stockholm

Irisgruppen är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Vi verkar för samhällsnytta, har stor mångfald och höga mål. Vill du göra karriär inom Irisgruppen och skapa ett samhälle där fler individer får möjlighet att nå sin fulla potential? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som anbudskoordinator så kommer du ha ansvar och jobba självständigt som projektledare för offentliga upphandlingar. Du är med från början i processen med att analysera förfrågningsunderlag och de villkor som anges i dessa med målet att lämna kvalitetssäkrade och vinnande anbud tillsammans med övriga involverade från organisationen. I tjänsten ingår avtalshantering och samarbete med kollegor inom olika enheter runt om i landet.

Tjänsten är placerad vid Irisgruppens huvudkontor på Sveavägen i centrala Stockholm.

Din profil
Vi söker dig med god erfarenhet från projektledning av anbud och har kunskap om regelverket och juridiken kopplat till anbud och avtal. Du är skicklig på att analysera vad som efterfrågas i förfrågningsunderlagen och att beskriva vår verksamhet i relevant och väl sammanhängande text. Det är meriterande om du har kännedom om skollagstyrd verksamhet.

Du utgår ifrån ett litet team, men jobbar också tillsammans med våra skolor och stödfunktioner så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Sprider du glädje och värme så kommer du passa mycket bra i vårt mycket kompetenta och härliga team. Du har ett strukturerat arbetssätt och analytisk förmåga då du integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden inom anbudsarbetet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på din kompetensutveckling. För rätt person som vill avancera i karriären erbjuder Irisgruppen goda möjligheter till intern karriärutveckling. Här värnar vi om en initiativrik och positiv företagskultur. Hos oss får du möjlighet till ett flexibelt arbete så du delvis kan arbeta hemifrån för att få mer balans i livet.

Irisgruppen eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Idag pratar alla inom organisationen tillsammans 50 olika språk och det finns stor variation inom kultur, religion och funktionsvariation.

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För frågor kring tjänsten, kontakta affärschef Anne Lindgren på 0155-40 10 21 eller anne.lindgren@irisgruppen.se. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 24 februari. Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag
24 februari

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb