Anbudskoordinator till Irisgruppen

Vi älskar offentlig upphandling!

Om oss
Irisgruppen är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på ca 430 MSEK och drygt 500 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Läs mer på www.irisgruppen.se

Dina arbetsuppgifter
Som anbudskoordinator agerar du projektledare för offentliga upphandlingar. Du är med från början i processen med att analysera förfrågningar och de villkor som anges i dessa med målet att lämna kvalitetssäkrade och vinnande anbud tillsammans med övriga involverade från organisationen. Utöver anbudsarbetet ingår arbete med ansökningar till Yrkeshögskolan och en del övrig administration såsom avtalshantering, prishöjningsaktiviteter med mera.

Tjänsten är på heltid och är placerad vid Irisgruppens huvudkontor på Sveavägen i centrala Stockholm.

Din profil
Vi söker dig med dokumenterat god erfarenhet från projektledning av anbud avseende komplexa tjänster med korta tidsfrister inom tjänstesektorn, gärna från liknande tjänster. Du kan antingen ha erfarenhet av att projektleda anbud till offentlig sektor eller ha erfarenhet av att projektleda upphandling inom offentlig sektor. Du är väl orienterad i regelverket och juridiken kopplat till anbud och avtal. Du är skicklig på att uttrycka dig i skrift, att analysera vad som efterfrågas i förfrågningsunderlagen och att omvandla verksamhetens beskrivningar till relevant och väl sammanhängande text. Du har en akademisk examen inom ekonomi eller juridik.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner.

Du jobbar i ett litet team med god samarbetsförmåga så det är viktigt att du är en lagspelare. Du är nyfiken, engagerad och ansvarstagande och beskrivs av andra som självgående och resultatinriktad. Du har stor administrativ och analytisk förmåga med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är starkt serviceorienterad med en väl utvecklad social förmåga som gör att du har lätt för att etablera relationer internt och externt. Du framstår som kommunikativ, diplomatisk och prestigelös. Du är stresstålig, trivs med att hantera flera parallella arbetsuppgifter och är van att möta deadlines.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på din kompetensutveckling och arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har Irisgruppen valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373.

Ansök senast 26 mars 2017 genom att skicka in CV och ansökningsbrev via www.constatera.se eller maila till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.