Angående praktik under hösten 2020

Hej!

Mitt namn är Dominic Roland Teleki och jag studerar till Offentlig Upphandlare på Frans Schartaus handelsinstitut. Jag är nu på slutspurten och har min sista praktikperiod på 16 veckor kvar, som jag mer än gärna tillbringar hos Er.

Kursen jag går har tidigare haft en praktikperiod på tio veckor som jag tillbringade som anbudsgivare på Mathem. Jag var nyfiken på att se hur det är att sitta på andra sidan av en upphandling. Hur anbudsgivare tänker, vilka problem de stöter på i upphandlingar och vad man kan göra för att öka antalet anbudsgivare som medverkar i Upphandlingar. Under min andra praktik vill jag gärna tillbringa den på en kommun eller någon statlig myndighet om det är möjligt för att kunna bredda mina kunskaper inom LOU.

Lite kort om mig

För några år sedan drev jag eget inom restaurang. Som egen företagare har jag hamnat i olika situationer där jag haft stor nytta av min förmåga att vara noggrann samt arbeta såväl självständigt som i större grupper. Jag har även jobbat som transportledare inom bud vilket krävde hög stresstålighet. Jag har väldigt lätt för att läsa av människor och fatta snabba beslut. Ställs jag inför problem hittar jag snabbt en lösning.

På grund av rådande situation har skolan beslutat att praktiken på 16v kan senareläggas under hösten.

Med vänlig hälsning,

Dominic Roland Teleki
070-0658730


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb