Är ditt nästa jobb upphandlingskonsult på Colligios Norrköpingskontor?

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling med ett trettiotal egenanställda konsulter. Vi har kontor i Norrköping, Göteborg, Falun, Jönköping och Stockholm. Kundernas efterfrågan av Colligios tjänster ökar och vi behöver förstärka vårt Norrköpingskontor med en eller flera konsulter. Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss?

Vi arbetar med många spännande och varierande uppdrag åt olika kunder. Söker du ett omväxlande jobb med stor frihet under ansvar, omgiven av andra erfarna konsulter och kontinuerligt arbete med intern kompetensutveckling så kan detta vara jobbet för dig!

Du behöver ha erfarenhet av att göra upphandlingar, vara flexibel, tycka om att ha ett varierat arbete, jobba i team och vara bra på att kommunicera med upphandlande myndigheters beställar- och upphandlingsfunktioner.

På Colligio är DU som person lika viktig som det du presterar. För oss är det viktigt med arbetsmiljöfrågor och att arbetsplatsen känns inspirerande och motiverande så att alla trivs. Vi lägger därför ett stort engagemang i vår arbetsmiljö och värdegrund. Colligio har självklart kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten eller oss? Ring mig direkt på tel. 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Vill du ansöka direkt? Skicka din CV direkt till mig: johan.lundvall@colligio.se

Kontakta mig idag, urval och intervjuer sker löpande!

Bästa hälsningar,

Johan Lundvall
VD, Colligio
                          


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *