Bid Manager med affärsjuridisk kompetens rekryteras till ManpowerGroup

ManpowerGroup™ är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån människans potential och företagens ambition. Det är så vi skapar Innovative workforce solutions. Vi hjälper såväl små som stora verksamheter i många olika branscher under fyra varumärken: ManpowerGroup™ Solutions, Experis, Manpower och Right Management. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen. Genom globala insikter och lokal expertkunskap, ökar vi framgången för våra kunder. Verksamheten i Sverige genererar drygt 20.000 jobb varje år och vi finns vi på 70 orter med 11 000 medarbetare. Manpower.se är Sveriges största privata jobbsite med drygt 100.000 aktiva cv och tusentals lediga tjänster.

Placering: Stockholms län, Stockholm
Bransch: HR, juridik
Antal tjänster: 1

Som Bid Manager på ManpowerGroup ingår du i Bid Team som på koncernnivå koordinerar våra interna bolags anbudsvar och offerter. Vi arbetar med såväl internationella som regionala upphandlingar och våra kunder finns i både privata och offentliga sektorn. Du rapporterar direkt till Head of Bid Team och har din placering på ManpowerGroups kontor i centrala Stockholm. Bid Team består idag av 6 personer.

Arbetsbeskrivning
Som Bid Manager projektleder och koordinerar du arbetet med våra anbud, från kvalificering av upphandlingsunderlaget till dess att avtal är skrivet och överlämnas till avtalsansvarig. Du fungerar som centralt affärsstöd åt såväl interna som externa kunder där du tillhandahåller professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds-, förhandlings- och avtalsfrågor inklusive rådgivning vad gäller prisstrategi och taktik. I tjänsten ingår även att tillse att vår koncern har juridiska processer som stödjer våra affärer, ett arbete som sker i nära i samarbete med koncernens övriga jurister.

Vem är du?
Vi söker dig med en jur. kand. eller annan juridisk utbildning. Är du specialiserad inom offentlig rätt och/eller avtalsrätt är du särskilt intressant för oss. Du har några års erfarenhet från anbudsarbete, upphandling eller inköp i någon form. Anbudsförfarande eller upphandling mot/från offentlig sektor är starkt meriterande. Självklart hanterar du MS Office riktigt bra och tycker att man så långt som det är möjligt använder IT som stöd för effektiva processer. Din förmåga att i affärssammanhang uttrycka dig skriftligt är utmärkt och du trivs med att själv producera välformulerade, tydliga och professionella underlag på både svenska och engelska.

Vi kommer att värdesätta din förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen hög kvalitet. Som Bid Manager arbetar du i projektform varpå din förmåga att skapa goda relationer blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Gott omdöme och förmåga att agera självständigt är andra viktiga egenskaper likväl som sinne för detaljer och analys. Är du rätt person för oss tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt, är kundorienterad och har stort fokus på affären.

Vad kan ManpowerGroup erbjuda dig?
Som Bid Manager på ManpowerGroup får du en omväxlande och intressant roll i ett stort internationellt bolag. Stämningen i den egna gruppen såväl som på bolaget som helhet är mycket god och du blir en del av ett team som värdesätter gott samarbete och hög kvalitet på utfört arbete. Tjänsten är placerad på koncernnivå vilket gör att du får en god helhetsbild av hela vår organisation. Du och dina kollegor på Bid Team har en oerhört viktig roll för att säkra ManpowerGroups fortsatta framgång på den svenska såväl som på den internationella marknaden.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64. Urvalet påbörjas först vecka 32 men ansök gärna så snart du kan.

Ansök

Sista ansökningsdag: 2016-08-28

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb