Bolags- och upphandlingsjurist till SABO

Om verksamheten

SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, är en bransch- och intresseorganisation för mer än 300 allmännyttiga bostadsföretag. Vi bistår våra medlemmar så att de kan vara långsiktiga och konkurrenskraftiga ­aktörer på bostadsmarknaden. På så sätt bidrar vi gemensamt till en hållbar utveckling: ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Läs mer på sabo.se.

Arbetsbeskrivning

I rollen som jurist kommer du att ge råd/vara expertstöd internt och framförallt till våra medlemsföretag i frågor kring LOU, hyresjuridik, GDPR, Allbolagen och ägarstyrning. Du kommer dessutom att hålla i utbildningar inom områdena. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med dessa typer av frågeställningar sedan tidigare. Utöver detta är det önskvärt att du har kompetens inom statsstöd. Erfarenhet av att ha arbetat med hyres- och fastighetsrätt är mycket meriterande. Du kommer kunna utveckla såväl din egen roll som interna processer och rutiner i denna funktion. Då våra kunder finns över hela landet kan en del resor förekomma i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen samt minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbetat med offentlig upphandling och ägarstyrning från offentligt bolag, organisation, fastighetsbolag eller advokatbyrå. Kunskaper inom fastighetsrätt och specifikt hyresjuridik är mycket meriterande. Du är affärsfokuserad med en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer. Som person är du driven och ansvarstagande. Vidare har du en god pedagogisk och tydlig förmåga och är en teamspelare som tycker om att samarbeta med och stötta andra med din specialistkunskap.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande specialistroll på ett etablerat bolag som fokuserar på tillväxt och som satsar på sina anställda. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar SABO med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande CV samt personligt brev så snart möjligt. Rollen är ett vikariat till och med december 2019.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefon 0766-33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via ”Sök jobbet” i denna annons eller direkt via vår hemsida www.jurek.se.

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42