Borås Stad söker Avtalscontroller

Avtalscontroller till Stadsledningskansliet. Sista ansökningsdag: 2018-08-12.
(Ref nr 031:2018:22)

Arbetsplats: Stadsledningskansliet, Koncerninköp.

Hos oss på Koncerninköp söker vi ständig förbättring och utveckling. Vi försöker se möjligheter och tänja på gränserna för att finna bästa affären för invånarna i Borås. Vår ambition är att skapa affärslösningar i toppklass för våra beställare samtidigt som vi ständigt strävar mot att bli Sveriges bästa inköpsfunktion.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Som avtalscontroller arbetar du aktivt med avtalsuppföljning, leverantörsstyrning och kvalitetsuppföljning. Du planerar och koordinerar avtalsuppföljningar, driver åtgärdshantering, dokumenterar och redovisar resultat samt presenterar åtgärdsförslag.

Du kommer att agera beställare och kravställare i stadsövergripande ramavtalsupphandlingar som t ex kontorsmaterial, sjukvårdsmaterial osv. Du ansvarar vidare för informationsspridning och stöd i frågor kring avtalsuppföljning därav är det viktigt att du kan kommunicera väl i både tal och skrift.

För att trivas med tjänsten bör du känna dig bekväm i att leda arbeten i projekt samtidigt som du också kan fungera stöttande när det inte är du som leder.

Kvalifikationer: Du har en akademisk examen inom relevant område med företrädesvis ekonomi, affärsjuridik eller ingenjör inom logistik eller industriell ekonomi som bas, alternativt att du har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper och känner dig bekväm med användning av olika IT-system. Du har driv och stort intresse för att arbeta med inköp och uppföljning, vilket vi vill att du beskriver i din ansökan.

Vi ser det som meriterande om du har:
– erfarenhet av avtalsuppföljning.
– erfarenhet från inköp/upphandling.
– kunskaper inom juridik, LOU eller LUF.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Upplysningar lämnas av koncerninköpschef Iqbal Musaji, tfn 033-35 70 05 eller Enhetschef upphandling Martin Perlstedt 0768-88 71 67 martin.perlstedt@boras.se. Fackliga företrädare kan kontaktas genom Borås Stads växel 033-35 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12

(Ref nr 031:2018:22)

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *