Borås Stad söker Upphandlingsadministratör

Upphandlingsadministratör till Stadsledningskansliet. Sista ansökningsdag: 2018-08-12.
(Ref nr 031:2018:21)

Vi söker en samhällspåverkare som vill lyfta inköpen inom varor och tjänster – vill du vara med på vår fortsatta resa?

Arbetsplats: Stadsledningskansliet, Koncerninköp. Hos oss på Koncerninköp söker vi ständig förbättring och utveckling. Vi försöker se möjligheter och tänja på gränserna för att finna bästa affären för invånarna i Borås. Vår ambition är att skapa affärslösningar i toppklass för våra beställare samtidigt som vi ständigt strävar mot att bli Sveriges bästa inköpsfunktion.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Varje affär är unik och du kommer att arbeta mot flera olika beställare och vara involverad i allt från avrop på ramavtal till strategiskt inköp för hela staden inklusive våra samarbetskommuner. Det enda som sätter begränsningar i vad du kan vara med och upphandla, är din egen kunskap och vilja.

Du kommer att bli upplärd från grunden och få utbildning för att kunna växa i rollen som upp-handlingsadministratör och även kunna utvecklas inom avdelningen. Primärt kommer du att han-tera mindre operativa upphandlingar och stötta upphandlaren i strategiska upphandlingar vid behov. I rollen ingår även att hantera enhetens administration såsom arkivering, support och ut-lämning av handlingar. För att trivas med tjänsten bör du känna dig bekväm i att fungera stöt-tande i projekt samtidigt som du också vid behov kan leda arbetet inom dina upphandlingar.

Kvalifikationer: Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område med företrädesvis ekonomi, affärsjuridik eller ingenjör inom logistik eller industriell ekonomi som bas, alternativt att du har arbetserfarenhet eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper och känner dig bekväm med användning av olika IT-system.

För att lyckas i rollen är du duktig på att analysera och tänka strategiskt för att planera på lång sikt men kan samtidigt hantera kortsiktiga lösningar. Du har en fallenhet för att göra goda affärer och kan kommunicera väl i både tal och skrift. Du förstår vikten av att ge service och att ha ett gott samarbete med medarbetare, beställare och leverantörer.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med inköp/upphandlingsarbete och har kunskaper inom LOU eller LUF.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Upplysningar lämnas av Koncerninköpschef Iqbal Musaji, tfn 033-35 70 05 eller Enhetschef upphandling Martin Perlstedt 0768-88 71 67 martin.perlstedt@boras.se. Fackliga företrädare kan kontaktas genom Borås Stads växel 033-35 70 00.

Välkommen
 med din ansökan senast 2018-08-12.


Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12

(Ref nr 031:2018:21)