Bostads AB Poseidon söker en vikarierande inköpare!

Vi söker en vikarierande inköpare!

Vår inköpare André går på föräldraledighet efter sommaren och vi behöver en ersättare.

Här blir du en del av vårt prestigelösa team av inköpare inom vår kärnverksamhet, nämligen fastighetsförvaltning och byggnation. 

Vi söker dig som vill arbeta i ett ambitiöst, sammansvetsat team med hela upphandlingsprocessen inom vår kärnverksamhet, fastighetsförvaltning och byggnation. Du kommer att sitta på vårt huvudkontor i Gamlestaden och i arbetsuppgifterna ingår att analysera strategier inför upphandling, genomföra upphandlingar och förvalta ingångna avtal. För att optimera processen arbetar vi kategoristyrt, affärsmässigt och strukturerat, i nära samarbete med våra beställare. Hos oss får du ett helhetsansvar inom dina egna kategorier.

Din profil

Vi söker dig med yrkesutbildning inom inköp eller praktisk erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete.

Som person är du positiv, driven, självgående och strukturerad. Du har ett affärsmässigt synsätt, god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbete i projektform tilltalar dig, du har en förmåga att nå resultat och vill vara med och utveckla Poseidons inköpsverksamhet ytterligare. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta upphandlingschef Tommy Brundin på telefon 031-332 10 36. Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, telefon 031-332 11 99 samt Göran Helgegren, för Akademikerna, telefon 031-332 11 11. Tjänsten startar under maj/juni 2020, är på heltid och
pågår under 12 månader, med möjlighet till förlängning.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast den 10 maj till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.


Sista ansökningsdag
10 maj 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb