För oss är DU som person viktigast

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling. Vi har kontor i Falun, Norrköping, Göteborg , Jönköping och Stockholm, men det är framför allt till vårt Stockholmskontor, som ligger mitt i city vid Gustav Adolfs torg, som vi nu behöver förstärkning. Vi vill att du ska vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss! Vi letar just nu efter flera upphandlingskonsulert.

Vi arbetar med många spännande uppdrag inom olika kategorier vilket innebär att du behöver vara flexibel, tycka om att ha ett varierat arbete, jobba i team och är van att kommunicera med och förstå olika branscher. Våra upphandlingsprojekt driver vi mot uppsatta mål och det är viktigt att det finns engagemang och personligt ansvar i varje uppdrag.

Det viktigaste för oss är DU som person och inte bara det som du presterar, men för att du ska trivas hos oss bör du ha erfarenhet av offentlig upphandling. Hos oss har du dessutom möjlighet att växa och kompetensutvecklas genom våra egna utbildningar inom offentlig upphandling.

För oss är det viktigt med arbetsmiljöfrågor och att arbetsplatsen känns inspirerande och motiverande så att alla trivs. Vi lägger därför ett stort engagemang i vår arbetsmiljö och ”mjuka värden” som personalfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller oss? Ring mig direkt på tel. 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Vill du ansöka direkt? Skicka din CV direkt till mig: johan.lundvall@colligio.se

Kontakta mig idag, urval och intervjuer sker löpande!

Bästa hälsningar
Johan Lundvall
vd, Colligio