Entreprenadupphandlare till Västfastigheter

Västfastigheter, Område Projekt

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler. Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande.

Västfastigheter söker Entreprenadupphandlare

Med en investeringsvolym på 3–4 miljarder kronor per år i en bransch med snabb teknisk utveckling så ser vi nu fram emot att välkomna dig som vill bli vår nya entreprenadupphandlare.

Din roll som upphandlare i Västfastigheter innebär att du i första hand kommer att arbeta med rådgivning och som resursstöd till ansvarig projektledare i upphandlingsfrågor, vid större konsult- och entreprenadupphandlingar. Arbetet innebär bland annat att skapa de bästa förutsättningar för att upphandlingarna genomförs på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt.

Ditt ansvar omfattar även att följa upp tecknade avtal under avtalstid. Du kommer att vara ett stöd till hela organisationen i upphandlings- och avtalsfrågor. För att säkerställa hög kvalitet i hela organisationen är det prioriterat att vara delaktig i utbildnings- och informationsinsatser till berörd personal i upphandlingsfrågor.

Genom uppföljningar och analyser i pågående och avslutade avtal utökar vi vårt kunnande och vidareutvecklar vårt arbetssätt. Du kommer vara delaktig i vår kontinuerliga utveckling av processer, rutiner och mallar.

Kvalifikationer
• Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom konsult- och entreprenadupphandlingar
• Dokumenterad erfarenhet och kunskap inom LOU samt entreprenadjuridik
• Förhandlingsvana och god affärsmässighet
• God förmåga att planera ditt arbete och att arbeta proaktivt
• Van vid att följa upp och analysera resultat
• Förmåga att utarbeta tydliga, kalkylerbara och transparanta förfrågningsunderlag

Utbildning
Universitets- eller högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område eller motsvarande flerårig erfarenhet och utbildning som Västfastigheter bedömer likvärdig.

Vem är du?
Som person har du god förmåga att se helhetsperspektiv, är analytisk, noggrann och självgående.
Arbetet kan ofta vara komplex vilket kräver förmåga till god ordning och struktur.
Det är också av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har ett affärsmässigt, flexibelt och konsultativt förhållningssätt. Tjänsten innebär många kontaktytor varför även en god kommunikativ förmåga, både verbalt och skriftligt, är en förutsättning.

Placering
Du kommer att vara placerad i det nybyggda Regionens Hus vid centralstationen i Göteborg. Du kommer att tillhöra Område Projekt tillsammans med dina kollegor på upphandlingsenheten och verka inom hela Västra Götalandsregionen även om tyngdpunkten i första hand ligger i Göteborg detta innebär en del resor och körkort är ett krav för rollen, även om tyngdpunkten i första hand ligger i Göteborg. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande.

Varmt välkommen med din ansökan senast 16 september.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: omgående
Löneform: fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: fast anställning
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2019/4880
Kontakt:
Bo Kjellstrand Områdeschef Projekt, 070-279 77 88
Facklig företrädare:
Daniel Hansson Vision , 070-780 57 59
Therese Tullock SACO, 0703-78 77 82

Sista ansökningsdag: 2019-09-16


Sista ansökningsdag
2019-09-16

Referensnummer
2019/4880

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.