Västerås stad söker erfaren och nytänkande upphandlare

Om arbetsplatsen

Vår nya kollega är trygg i sin upphandlarroll och sugen på att få bidra till modernisering och nytänkande. Läs mer för att se om det faktiskt är dig vi söker!

På Upphandlingsenheten, en del av Upphandlings- och inköpscenter har ”roligt på jobbet” alltid en central plats. Vi är ett positivt gäng med stort engagemang och kvalificerad kunskap. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom flera processer, och samarbeta med olika förvaltningar och verksamheter. Vi tycker att det är viktigt att samarbeta och dra nytta av varandras specialistkunskaper. Du får möjlighet till flexibla arbetstider, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Upphandlings- och inköpscenter är en del av Servicepartner. Läs gärna mer om förvaltningen på www.vasteras.se/servicepartner.

Arbetsuppgifter

Inom upphandlingsenheten arbetar vi med att genomföra upphandlingar inom varu-, tjänste- och entreprenadområdet. I Den här rollen har du möjlighet att få ansvar som upphandlare för en hel förvaltning. Förutom det kan du vara säker på att bli berikad med kunskap eftersom du får möjlighet att sätta dig in i nya branscher, produkter, tjänster och utmaningar. Som upphandlare på vår enhet kommer du att självständigt att leda och driva upphandlingsprojekt med många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att arbeta konsultativt i alla typer av upphandlingsfrågor mot kunder inom olika förvaltningar samt bolag. Du är stadens representant i dina upphandlingar och du behöver trivas i en roll där relationer och bemötande är avgörande delar. Inom enheten finns också avtalscontroller och koordinator.

Gemensamt har vi tagit fram våra spelregler som är:
– Vi bemöter varandra med respekt och omtanke
– Här berömmer vi varandra
– Positiv inställning är A och O

Och det är viktigt hos oss med en god balans mellan arbete och fritid. Inom enheten finns en trivsel- och friskvårdsgrupp som anordnar olika aktiviteter under året.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att arbeta över gränserna och som tilltalas av att samarbeta för att nå attraktiva, effektiva och trygga upphandlingar med ett prestigelöst arbetssätt. Du är en erfaren upphandlare som har jobbat några år och du kan tillämpa LOU och driva självständiga projekt samt skriver och talar bra svenska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som kan komplettera vårt team med ett analytiskt och kritiskt tänkande Du ska tycka det är inspirerande och intressant att konkret påverka hur vi använder offentliga medel.

Har du den rätta inställningen och en stark vilja att lära dig, är engagerad, ambitiös, nyfiken samt har förmågan att få saker att hända, då är du kanske vår nya kollega!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattningAnställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan digitalt via ”Sök jobbet” i denna annons.

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-21.
Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00766

Kontakt

Upphandlingschef Anders Olsson
Telefon: 021-39 14 08

HR-konsult Lisa Bele
Telefon: 021-39 21 03

Fackliga företrädare

Vision Kristian Andersen
Telefon: 021-39 74 51

SACO Åke Wahlsten
Telefon: 021-39 18 80

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Västerås stad på LinkedIn följ oss där!


Sista ansökningsdag
2018-11-21

Referensnummer
2018/00766

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *