Erfaren upphandlare till Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.
Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna!

Tjänsten
Som upphandlare ansvarar du självständigt för Signalistens upphandlingar, ramavtal, skötselavtal och andra avtal samt dokumenthantering i projekt. Vi är inne i en expansiv fas   med flera ny- och ombyggnadsprojekt varför flertalet av kommande upphandlingar har koppling till byggentreprenader. I rollen som upphandlare samverkar du med kollegor för att uppnå det mest affärsmässiga och rättssäkra resultatet i varje upphandling.

Du ansvarar för att upphandlingar utförs i enlighet med lagar och regler på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du deltar även aktivt i utvecklingsarbetet samt arbetsmetoder med fokus på bättre affärer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi/juridik/teknik eller motsvarande.
Du har flerårig erfarenhet av en liknande roll där du har genomfört större bygg- och entreprenadupphandlingar. Du har även god kunskap om LOU samt erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete.
Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående och håller hög ambitionsnivå. Du arbetar bra tillsammans med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du ser till helheten och Signalistens bästa. Vidare är du strukturerad, organiserad och har koll på både detaljer och kvalité.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till vår arbetsplats
Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande!

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

Varför ska du jobba på Signalisten?
Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig på www.signalisten.se

Tillsättning
Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 mån provanställning.

Arbetstider
Arbetstider Månd-Torsd 8.00-17.00 Fred 8.00-15.00. Flextid finns.
(Arbetstid under kvällsöppet: Första vardagen varje månad mellan sept-maj är arbetstiden förlängd till 18.30 p.g.a inflyttningar).

Ansökan
Ansök  via ” Sök Jobbet” knappen här i annonsen.
Sista ansökningsdatum är   18 mars 2018.
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar på något annat sätt.

Frågor om tjänsten
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bertil Ekvall, Fastighetsutvecklingschef, på bertil.ekvall@signalisten.se

Frågor om rekryteringsprocessen
Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, Personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se

Annonsering och rekryteringsval
Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.