Göteborgs Stad söker Upphandlare – inriktning IT

Arbetsbeskrivning

Vi söker tre kompetenta och kreativa upphandlare! Ditt arbete kommer att beröra hela Göteborgs Stad då dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra upphandlingar av stadens IT-system.
Du kommer att tillhöra inköps- och upphandlingsenheten som i nuläge har 3 medarbetare. Du får vara med att bygga upp Intraservice inköps- och upphandlingsorganisation. Du samarbetar i din roll med förvaltningens olika enheter samt kravställare från andra delar inom staden. Den samlade kompetensen inom förvaltningen, med bland annat specialister är en av våra stora tillgångar och ger möjligheter att utvecklas i upphandlarrollen.
Du ansvarar för att planera och genomföra upphandlingar samt förnyade konkurrensutsättningar. Detta gör du utifrån strategier, policys och gällande lagstiftning. I rollen ansvarar du även för att driva och leda projekt samt viss uppföljning av processen. Utöver att genomföra upphandlingar så gäller övriga arbetsuppgifter på enheten som att driva egna utvecklingsuppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning ekonomi/systemvetare eller relevant erfarenhet som bedöms som likvärdig. Gärna projektledarutbildning.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att genomföra upphandlingar alternativt arbetat med framtagning av kravspecifikation av IT-systemupphandlingar. Kunskap och erfarenhet av projektledning är meriterande.

I din roll som upphandlare arbetar du självständigt men ingår i ett team där god samarbetsförmåga samt förmåga att knyta kontakter är avgörande för att lyckas. Du trivs när du får arbeta med flera parallella projekt och tilltalas av möjligheten att göra skillnad. Vidare har du god analytisk förmåga, är beslutsam och förtroendeingivande. Din sociala säkerhet samt kommunikativa förmåga hjälper dig i ditt arbete och du är lyhörd för verksamhetens behov. Du har erfarenhet från att tidigare arbetat i en konsultativ roll. Vi söker dig med driv att arbeta affärsmässigt och med fokus på hållbarhet och innovativa lösningar.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Vi är en miljödiplomerad arbetsplats.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum: 2019-02-24
Referensnummer: A840274

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Ronny Odervång
Enhetschef
Telefon: 031-368 59 74

Fackliga företrädare

Anette Sernlo Larsen
Vision
Telefon: 031-368 68 13

Jonnie Niklasson
Saco
Telefon: 031-367 80 85

Om Intraservice

Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 600 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor.
Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltningen också ansvar att driva Göteborgs Stads övergripande digitaliseringsarbete. Lär mer om oss på https://www.goteborg.se/intraservice


Sista ansökningsdatum
2019-02-24

Referensnummer
A840274

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb