Har du upphandlingskompetens inom IT och är intresserad av att bli upphandlingskonsult?

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling med ett trettiotal egenanställda konsulter. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Falun, Norrköping och Jönköping och vi söker efter personer med IT-upphandlingskompetens med placering på något av våra kontor.

Vi arbetar med många spännande och varierande uppdrag åt olika kunder. Söker du ett omväxlande jobb med stor frihet under ansvar, omgiven av andra erfarna konsulter och kontinuerligt arbete med intern kompetensutveckling så kan detta vara jobbet för dig!

Du behöver vara flexibel, tycka om att ha ett varierat arbete, jobba i team och vara bra på att kommunicera med upphandlande myndigheters IT- och upphandlingsfunktion.

På Colligio är DU som person lika viktig som det du presterar. För oss är det viktigt med arbetsmiljöfrågor och att arbetsplatsen känns inspirerande och motiverande så att alla trivs. Vi lägger därför ett stort engagemang i vår arbetsmiljö och värdegrund. Colligio har självklart kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten eller oss? Ring mig direkt på tel. 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Vill du ansöka direkt? Skicka din CV direkt till mig: johan.lundvall@colligio.se

Kontakta mig idag, urval och intervjuer sker löpande!

Bästa hälsningar,

Johan Lundvall
VD, Colligio


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *