Hässleholms kommun söker upphandlare med inriktning Livsmedel

Vill du jobba med upphandling av livsmedel och i nära samarbete med vår kostverksamhet. Du kommer att ansvara för en modell som syftar till att få fler mindre och lokala leverantörer att delta.

Det här erbjuder vi dig!
Du kommer att gå in i det inledande skedet i en livsmedelsupphandling som omfattar flera kommuner och du får ansvar för att hantera upphandlingen, som hanteras i Kommers och Hantera samt de avtal som tecknas med antagna leverantörer. Det innebär bland annat avstämningsmöte med kostansvariga som arbetar fram ett gemensamt sortiment. Vi har samarbete och modell som har till syfte att få fler mindre och om möjligt lokala leverantörer att finna intresse av att delta. Du kommer att ansvara för samarbete och utveckling av modellen.

Du svarar även för det pågående livsmedelsavtalet vilket omfattar bland annat att ansvara för och hålla i uppföljningsmöten, löpande prisförfrågningar och sortimentsförändringar, prisaviseringar mm. Därtill kommer hantering och godkännande av pricats till E-handelssystem samt prisfiler till uppföljningssystemet Hantera.

Tanken är att du även kommer att ansvara för andra kategorier exempelvis Kommunikation och EU-projekt.

Din arbetsplats är på Stadshuset i centrala Hässleholm med närhet till både tåg- och bussförbindelser.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som t ex friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?
Du är certifierad inköpare/upphandlare eller har gått en KY-utbildning inom inköp/upphandling eller att du på annat sätt har skaffat motsvarande kunskaper. Alternativt kan du visa på kompetens, erfarenhet av livsmedelsbranschen eller på annat sätt ha ett genuint intresse för kostverksamheter och livsmedel.

Det är en fördel om du har erfarenhet av Kommers, E-handel och Hantera eller behöver du ha en förmåga att lätt sätta dig in i dessa system.

Du har lätt för att samarbeta, ta vara på den kompetens som finns i grupper och föra projekt framåt. Du förstår vikten av samarbete med kostchefer och samarbetspartners och är lyhörd för deras behov och kan förstå vikten av att till exempel leveranser fungerar till köken. Som person är du strukturerad med förmåga att kunna planera ditt arbete men du ska även när situationen kräver det kunna tänka och agera flexibelt. Du ska också dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Om oss
Kommunledningsförvaltningen ansvarar för kommunövergripande utvecklingsfrågor och gemensamma funktioner inom ekonomi, personal, kansli, it, fiber, tillväxt och kommunikation, räddningstjänst och arbetsmarknad samt ärendehantering till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Upphandlingsenheten ansvarar för kommunövergripande upphandlingar och uppföljning av de centralt tecknade avtalen, att genomföra specifika upphandlingar, att svara för e-handel och uppföljning på uppdrag av kommunstyrelsen, att ge råd internt och till kommunala bolag samt att genomföra information och utbildningsinsatser inom upphandlingsområdet.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningsform: Heltid
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsrad: 100%
Ort: Hässleholm
Län: Skåne län
Land: Sverige
Referensnummer: 2020/148
Kontakt: Rikard Muth, upphandlingschef, 0451-268087
Facklig företrädare: Nås viakommunens växel 0451-26 70 00.
Sista ansökningsdag: 2020-03-30


Sista ansökningsdag
2020-03-30

Referensnummer
2020/148

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb