Hej Upphandlare!

Drivs du av att göra bra affärer och vill vara med på vår förändringsresa? Då kan du vara vår nya upphandlare!

 Vem trivs hos oss?

”Att jobba med inköp är utvecklande och roligt, framförallt i en spännande bransch som vår som ligger i framkant inom flera områden. För mig är det viktigt att tillsammans med mina kollegor på Inköp och kollegorna ute i verksamheten försöka hitta hållbara strategier och kreativt arbeta för ett bättre resultat med ökad lönsamhet.” Anna Backeliv, Upphandlare på Inköp, Stab

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en tjänst som upphandlare på vår inköpsavdelning som organisatoriskt är placerad inom Staben. Avdelningen arbetar med strategiskt och taktiskt inköpsarbete och ser till att upphandlingarna inom företaget genomförs på ett korrekt och effektivt sätt. Vi erbjuder dig nu att vara med i en förändringsresa för att utveckla och förbättra våra upphandlings- och inköpsprocesser. Inköpsavdelningen är i en utvecklingsfas där vi tar ansvar för allt fler arbetsuppgifter som kan påverka bolagets lönsamhet och resultat positivt. Som upphandlare hos oss kommer du därför ha en stor möjlighet att bidra till att verksamheten når sina ekonomiska mål. Du är placerad i Eskilstuna och rapporterar till inköpschef Åsa Sundqvist Olsson.

Som upphandlare drivs du av att göra bra affärer och genomför upphandlingar och inköp av varor, tjänster och entreprenader gentemot hela organisationen på ett självständigt och professionellt sätt. Dina huvuduppgifter är att upprätta upphandlingsdokument och avtal samt ansvara för anbudsutvärdering, uppföljning och förvaltning av avtal men du kommer även vara delaktig i arbetet med att skapa tydliga processer och rutiner inom upphandlingsverksamheten. Du kommer ha stor användning av din kommunikativa och pedagogiska sida när du vid behov utbildar beställarorganisationen i inköps- och upphandlingsfrågor och även när du deltar i samarbets- och utvecklingsprojekt med våra ägare och systerbolags inköpsverksamheter.

För att lyckas väl i tjänsten bör du ha en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, inköp eller motsvarande kompetens som du fått genom upphandlings- och inköpsarbete. Det är meriterande om du har vana av att arbeta i Visma Tendsign och Visma Proceedo. Utöver det behöver du även fem års erfarenhet av arbete med offentlig upphandling. Vi ser gärna också att du är tekniskt intresserad och har vana att genomföra entreprenadupphandlingar.

Vilka är vi? Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare.  Se filmen om oss som arbetsgivare här.  Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

  • Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
  • Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
  • Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
  • De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor

Vill du bli en av oss vill vi ha din ansökan senast 16 mars 2018. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår inköpschef Åsa Sundqvist Olsson. Du når Åsa på telefon 016-10 61 45 eller via e-post asa.sundqvistolsson@esem.se

Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet. Sökande kommer därför inte bedömas utifrån kön, könsöverskridande identitet, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Övrigt

Till rekryterings- och annonseringsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.