Helsingborgshem söker upphandlare

Om företaget

Föredrar du liksom vi att gå till jobbet för att göra skillnad? Drivs du av ett meningsfullt uppdrag där du hjälper organisationen att göra den bästa affären? Gillar du att samarbeta med kollegor och ledare som uppmärksammar och motiverar dig? Då kan vi ha jobbet för dig!

Läs mer på www.helsingborgshem.se.

På  Helsingborgshem är vårt uppdrag att göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor. Vi utvecklar boenden, stadsdelar och service som matchar våra hyresgästers olika livsstilar och behov. För många av oss är det vårt stora samhällsengagemang som gör att vi väljer Helsingborgshem.

Som ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden  är vi idag ca 230 medarbetare som ser till att våra hyresgäster trivs hos oss. I våra olika roller har vi möjlighet att bidra till både kort-och långsiktiga initiativ som gör skillnad för både individ, stadsdel och stad. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våga, utvecklas och bry oss på jobbet, varje dag.

I rollen som upphandlare är du en del av teamet i Inköps- och upphandlings-sektionen. Teamet består av två upphandlare, en  upphandlare/avtalskoordinator, en upphandlare/inköpsanalytiker och en inköp- och upphandlingschef. Teamet har höga ambitioner och är bra på att samarbeta och stötta varandra. Ledarskapet i teamet präglas av tillit, motivation, gemenskap och ständig förbättring. Tillsammans känner vi stor glädje till vårt arbete.

Arbetsuppgifter

I denna spännande befattning hos oss kommer du att få ansvara för att genomföra upphandlingar inom flera olika områden så som IT, tjänster och ramavtal.

I rollen som upphandlare på Helsingborgshem arbetar du omväxlande och med hela upphandlingsprocessen från att ta fram förstudie, upphandlingsdokument till att teckna avtal. Du arbetar nära verksamheten och ansvarar för en strukturerad process som präglas av ett starkt affärstänk och säkerställer den bästa affären för Helsingborgshem.

Ditt dagliga arbete innebär allt från projektledning, förhandling och kravställning till leverantörsuppföljning och utveckling av avtal och avtalsrelationer. Du kommer även vara en central funktion i Helsingborgshems arbete för konkurrenskraftiga och välfungerande avtal. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du blir en del av ett team som har höga ambitioner och är bra på att samarbeta.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken, strukturerad och har driv i inköps- och upphandlingsarbetet. Som person är du saklig, kommunikativ och gillar att ta ansvar. Vidare är du en förtroendeingivande relationsbyggare som trivs i förändring, har god förhandlingsförmåga och stor arbetskapacitet.

Vi söker en erfaren upphandlare med uppdaterad kunskap. Vi ser gärna att du har minst två års relevant erfarenhet från inköp och upphandling inom ramen för LOU. Vidare är du van vid att arbeta i projektform. Du trivs med att leda och genomföra upphandlings-, kravställnings- och leverantörsutvecklingsprojekt med tillhörande dokumentations- och uppföljningsarbete ihop med kollegor och interna beställare.

Vi ser gärna att du har erfarenheter avseende IT upphandlingar alternativt gedigen erfarenhet och ett stort intresse inom IT och eller fastighetsnära tjänster och en önskan att utvecklas inom detta.

Vi söker någon som passar in i vårt team och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Sök genom att klicka på Sök jobbet i denna annons med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval sker löpande.

Vi samarbetar med EnRival i den här rekryteringen. För frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Wolff på EnRival; peter@enrival.se, 0733-86 63 28.

”Vill du tillsammans med mig och övriga kollegor trivas, ha kul och känna stor glädje i ditt arbete? Då har du chansen nu!”
/Tove Sjöberg, Inköps och upphandlingschef

Varmt välkommen med din ansökan!

Psst! Har du sett att vi även söker en upphandlare/avtalskoordinator till samma arbetsgivare?

Sista ansökningsdag: 2019-12-17
Webcruiter ID: 4158231435
Arbetsgivare: Helsingborgshem AB
Ort: Helsingborg
Titel: Upphandlare
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstens omfattning: 100 %. Heltid
Positions: 1
Startdatum: 2020-02-01

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel – och över Helsingborg. Vi är 230 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs gärna mer om oss på www.helsingborgshem.se.


Sista ansökningsdag
2019-12-17

Webcruiter ID
4158231435

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb
GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.