HEM utökar med en miljömedveten och driven upphandlare!

Vi levererar en så enkel sak som trygghet.

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Gillar du sopbilar, byggentreprenader och flygaska? Bultar ditt hjärta lite hårdare när du tänker på sprängsotning och gröna påsar? Allt det där och mycket mer kan bli ditt att upphandla när du hjälper chefer och medarbetare att shoppa med gott samvete på HEM.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare på HEM ställs du, som du kanske förstår, hela tiden inför nya utmaningar med möjlighet att bredda dina kunskaper inom energi- och miljöbranschen. På köpet får du en svårslagen förståelse för våra olika spännande verksamhetsområden.

Ditt uppdrag blir att genomföra upphandlingar enligt LUF, förvalta avtal och biträda HEM:s verksamhetsområden med förstklassig rådgivning som rör upphandling, inköp och avtal. Vi drivs av att vara innovativa och nyttja lagstiftningen på bästa sätt för att kunna vara med och bidra till de bästa affärerna för hela HEM.

Vi har en helt elektronisk upphandlingsprocess och jobbar hela tiden med digitalisering för att effektivisera våra flöden. Här signeras redan beslut och avtal elektroniskt och diarieföring sker via ett knapptryck.

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

  • Akademisk examen företrädesvis med inriktning mot upphandling, inköp, ekonomi eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Minst 2 års erfarenhet från inköp/upphandling/anbudslämnande

Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av olika förfaranden och tillämpningar inom LOU/LUF och om du är en van användare av excel, spend- och upphandlingsverktyg.

Idag är vi bara två personer i vårt team, och det är därför väldigt viktigt att du som söker är en lagspelare och att du kompletterar oss; både när det gäller meritförteckning men också när det kommer till våra drivkrafter. Du är en affärsmässig och listig person som gillar nya idéer, lösningar och att nå resultat.

Vi tror också att du har ett intresse för energi- och miljöfrågor, och är duktig på att omsätta idéer, krav och önskemål till skräddarsydda avtal. Självklart tar du ansvar för hela processen och ser till att inget faller mellan stolarna.

Vi sitter i våra finfina lokaler på Flygstaden, men vi åker gärna ut till våra olika anläggningar runt om i stan för att vi vill finnas där verksamheten är. Därför behöver du ha körkort.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Nathalie Rapp
Teamchef Inköp och Upphandling
035-191589
nathalie.rapp@hem.se

Alexandra Ovik
Facklig representant- Vision
0732612842
alexandra.ovik@hem.se


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb