Huge Fastigheter rekryterar två affärsmässiga upphandlare

Huge Fastigheter AB är ett av Sveriges tio största kommunala fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun. Det är en spännande tid på Huge Fastigheter just nu. Förnyelse och förändring präglar allt vi gör. Målet är att vara ett modernt fastighetsbolag som står rustat för framtidens utmaningar. Bolaget äger, utvecklar och förvaltar bostäder och olika typer av kommunala och kommersiella lokaler, allt från frilufts- och idrottsanläggningar till förskolor och köpcentrum. Huge har 270 anställda och omsätter cirka 1,5 miljarder kronor. Visionen är att skapa livskraft i Huddinge. Huge Fastigheter AB kommer i slutet av året att delas upp i två nya bolag, Huge Bostäder AB och Huddinge Samhällsfastigheter AB. Gå gärna in och läs mer på huge.se.

Vill du vara en del av vårt fortsatta arbete med att skapa en inköpsfunktion i toppklass? Vår inköpsfunktion är oerhört betydelsefull för våra affärer och nu stärker vi upp den med ytterligare två affärsmässiga upphandlare. Utvecklingsarbetet är påbörjat och vi har kommit en bit på väg men vi behöver bli fler för att lyckas hela vägen. Vi söker dig som brinner för upphandling, såväl de operativa som de strategiska frågorna.

Arbetsbeskrivning
Som upphandlare projektleder du upphandlingar där tonvikten ligger på tjänste- och entreprenadupphandlingar. Är du en person som idag arbetar med inköp/upphandling men inte har entreprenadjuridiken så tveka inte att söka, är du rätt person och vill lära dig satsar vi gärna på dig. I rollen upphandlar du ramavtal och förvaltar framtagna ramavtal genom såväl kontakter med leverantörer som genom interna tvärgrupper. Tillsammans med kollegorna på inköpsenheten informerar och utbildar du kontinuerligt övriga organisationen i frågor rörande upphandling och beställning mot ramavtal. Organisatoriskt tillhör du avdelningen Affärsstöd och rapporterar till CFO.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarandet tillsammans med erfarenhet av upphandlingsyrket. Vana av att upphandla konsulter och entreprenörer i någon form, företrädesvis från bygg- och fastighetsbranschen, ses som meriterande men är inte något krav.

I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, har en stark inre drivkraft och har ett positivt synsätt. Affärsintresse är viktigt, vi vill göra affärer som gynnar våra invånare. En vilja att bidra till utveckling är också välkommet, än har vi mycket kvar att åstadkomma. Samarbetsförmåga liksom talang för att skapa goda relationer och nätverk blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Är du en lagspelare som går till jobbet för att göra bra saker och som vill ha roligt under tiden tror vi att du skulle trivas hos oss.

Vad kan Huge Fastigheter erbjuda dig?
Ta chansen att få vara med att forma Huges framtida inköpsarbete. Huge Fastigheter förvaltar en bred och mycket diversifierad fastighetsportfölj vilket ger inköpsarbetet en enorm spännvidd. Huges huvudkontor finns i fräscha lokaler mitt i Huddinge Centrum, alldeles intill pendeltåget och cirka 15 minuter från Stockholm C. Huges värdeord är livskraft, professionell och omtanke och som anställd på Huge är det viktigt att du kan identifiera dig med dessa. Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas och må bra. Huge ska vara en arbetsplats som präglas av samarbete, delaktighet och engagemang.

Ansökan
Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.
Sista ansökningsdag är 20 april 2017.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Huge Fastigheter med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson på telefon 08-736 28 47. Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *