Inköpare på Telge Inköp

Är du en erfaren inköpare som vill fortsätta att utveckla din yrkeskompetens? Är du dessutom en lagspelare som ser möjligheter och triggas av nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

På Telge Inköp arbetar i dag 24 personer, alltid med affären i fokus, och tillsammans står vi för en total inköpsvolym om cirka 4 miljarder kronor per år.

Din dag på jobbet – Inköpare på Telge Inköp

Som inköpare leder du och genomför självständigt upphandlingar, oftast i projektform, och ger stöd och råd till våra kunder. Du kommer att ha en central roll i hela inköpsprocessen, från analys och strategi till upphandling. Våra kunder, som du har löpande kontakt med, är både kommunala verksamheter och kommunala bolag. Du kommer tillsammans med dem att genomföra varu- och tjänsteupphandlingar inom de flesta av våra kategorier inom bolaget.

Mer om ditt nya jobb

I rollen som inköpare ingår också marknadsbevakning samt prognos- och planeringsarbete inför kommande upphandlingar. Du kommer också att vara vår representant i olika interna och externa forum. På Telge Inköp arbetar vi med ständiga förbättringar och du blir därför en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Det här är du

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för den här rollen. För att lyckas behöver du vara affärsmässig, analytisk och strukturerad. Du behöver också tycka om att arbeta resultatinriktat, både självständigt och i team. Eftersom vi på Telge Inköp hjälper och stöttar varandra när det behövs är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra. Som person är du positiv, engagerad och generös. För Dig är det naturligt att dela med sig av dina kunskaper på ett ödmjukt sätt.
Självklart känner du igen dig i Telgekoncernens kärnvärden: öppen, enkel, personlig och modig.
Du bör även ha ett levande intresse för inköpsverktyg, inte minst för den fortsatta utvecklingen av din yrkeskompetens inom inköpsområdet.

Krav

  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Minst tre års erfarenhet av inköp/upphandling från näringsliv eller offentlig sektor

Meriterande

  • Relevant akademisk examen inom ekonomi/juridik eller motsvarande eller utbildning (Yrkeshögskola inom inköp) alternativt arbetslivserfarenhet inom inköp
  • Kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling generellt (LOU)
  • Kunskap och erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation

Det här är vi

Välkommen till Telge Inköp – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag och vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansök idag

Vi arbetar löpande med den här rekryteringen och vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, allra senast 2019-06-10.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Britt-Marie Hedlund, 08-550 230 41. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Titti Jardetun, HR-strateg, 08-550 229 39. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08 550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Telge Inköp AB är ett kommunägt upphandlingsbolag som ansvarar för alla upphandlingar inom Södertälje kommun och de kommunägda bolagen i Telge AB. Vårt uppdrag är att bedriva strategisk och operativ inköpsverksamhet i form av upphandlingar, tecknande av ramavtal och utveckling av inköpsprocesser. På Telge Inköp jobbar vi alltid med affären i fokus och vi har en total inköpsvolym på cirka 4 miljarder kronor per år. Våra kunder är både kommunala verksamheter och kommunala bolag. Förutom Södertälje kommun och dess bolag gör vi även upphandlingar åt Nykvarns kommun, AB Nykvarnsbostäder, Salems kommun, Flens kommun, Katrineholms kommun, Vingåkers kommun och Gnesta kommun.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, återvinning, stadsnät, science center samt bemanning.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb