Inköpare till Sandviken Energi

– du projektleder och genomför hållbara och effektiva upphandlingar

Uppdrag
Som inköpare blir ditt uppdrag att driva, genomföra och utveckla upphandlingar och upphandlingsprocessen. Du har en nära dialog med affärsområdena och agerar konsultativt inför och under upphandlingar inom de olika varu- & tjänstekategorierna. Din nyfikenhet och ditt omvärldsbevakande förhållningssätt gör att du utvecklar ett nära, proffessionellt och affärsmässigt samarbete med olika relevanta leverantörer.
Utifrån Sandviken Energis prioriterade behov genomför du tillsammans med affärsområdena upphandlingar av ramavtal, förnyad konkurrensutsättning utifrån gällande ramavtal, samt direktupphandlingar utförda i konkurrens.

Att utveckla upphandlingsprocessen utifrån rutiner, metoder och mallar inom upphandling och avtalsförvaltning är en annan viktig arbetsuppgift. Du bidrar med din kompetens och utbildar företaget i grundläggande upphandlingskunskap, som ger fördelar i framtida upphandlingsarbeten. Inköparen ingår i avdelningen Hållbarhet.

Kvalifikationer
Du ska ha jobbat ett par år med inköp och har kunskap av offentlig upphandling (LOU/LUF) och även av entreprenadupphandlingar AB 04/ABT06. Du har arbetat i ett etablerat upphandlingssystem och ser digitalisering som ett steg framåt. Du kan inköpsprocessens alla steg och kan arbeta med olika utvärderingsmodeller och prissättningar.
Du är affärsmässig och drivs av den goda affären. För dig är att ta ansvar självklart. Du drivs av att leverera resultat som bidrar till verksamhetens mål. Din projektledningsförmåga syns i ditt sätt att leda och utveckla inköpsprocesserna med de olika intressenterna. Kanske främst genom din pedagogiska och kommunikativa förhållningssätt.

Jobbet kräver att du kan läsa, tolka och förstå lagstiftningstext och du kan även utrycka dig väl både i skrift och tal.

Välkommen till ett spännande inköpsuppdrag! 

Kontakt

Namn: Torgny Balkefors
Epost: torgny@balkefors-ponsiluoma.se
Telefon: 073-343 47 69

Villkor

Yrkestitel: Inköpare Sandviken Energi
Anställningsform: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-26
Publiceringsdatum: 2019-04-29

Om företaget

Sandviken Energi är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter cirka 470 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet.

www.sandvikenenergi.se


Sista ansökningsdag
2019-05-26

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb
GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.