Järfälla kommun söker Entreprenadupphandlare

Vi förstärker med två entreprenadupphandlare till etableringen av nya stadsdelen Veddesta/Barkarbystaden och mot Bygg- och miljöförvaltningen!

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en expansiv kommun med höga ambitioner där du får vara en del av norra Europas största etableringsprojekt. Du kommer att tillhöra ett kompetent team med sex engagerade kollegor och ges möjligheten att få arbeta med komplexa och spännande upphandlingar. Som anställd får du ta del av generösa förmåner samt ges goda möjligheter till kompetensutveckling.

Om arbetsplatsen
Järfälla har Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt ”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Järfälla kommun i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, vägar och spår växer Barkarby station/ Stockholm Väst fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Här växer även Barkarbystaden fram, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för minst 10 000 nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Arbetsuppgifter
Som entreprenadupphandlare ansvarar du för att

– Leda och genomföra kvalificerade upphandlingar i projektform

– Ge stöd och råd till kommunens verksamheter i upphandlings- och avtalsfrågor.

– Säkerställa att processen ger optimal affärsnytta

– Säkerställa att processen inte sker i strid med upphandlingsregelverket

– Inhämta statistik från controller som används som underlag i upphandlingar

– Följa upp tecknade avtal

– Leda och medverka i interna utvecklingsprojekt.

Du genomför upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader i nära samarbete med kommunens förvaltningar och övriga verksamheter. Järfälla kommun har blivit utnämnd till bästa kommun gällande uppföljning av avtal fyra år i rad.

Kvalifikationer 
– Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, teknik, strategiskt inköp eller alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig.

– Minst tre års erfarenhet av entreprenadupphandling

– Mycket goda kunskaper inom LOU samt kunskaper om byggsektorns standardavtal

– Erfarenhet av att ha jobbat som projektledare utifrån ett upphandlingsperspektiv

– Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation

För den här tjänsten söker vi dig som gillar att jobba i ett högt tempo och driva flera projekt parallellt samt vill vara en del av en kommun i stark utveckling. Du har en god kommunikativ förmåga, har lätt för att skapa relationer och få med dig andra. Det passar dig att jobba självständigt och ta egna initiativ. Du har integritet och hög servicekänsla. Vidare är du kreativ och nytänkande och bidrar gärna med nyskapande idé och förslag.

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar Järfälla kommun med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Carina Rydström, carina.rydstrom@randstad.se, 0733-434 151 eller Hannah Sandström, hannah.sandstrom@randstad.se , 0733-434 534.

Sista ansökningsdag: 2018-04-22.

Välkommen med din ansökan!