Jönköpings kommun söker upphandlare, livsmedel

Förvaltning: Stadskontoret
Arbetsplats: Upphandlingsavdelningen
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Tillträdesdag: 2020-02-01
Sista ansökningsdag: 2020-01-24
Referensnr: 19-04-0045

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vi söker dig som med din kunskap och erfarenhet vill bidrar till att kommunens inköp görs med god ekonomisk hushållning, kvalitet och hållbarhet.

Vårt uppdrag är att genomföra upphandlingar för alla verksamheter inom Jönköpings kommun. Vi arbetar kategoristyrt med inköpsbehov och upphandlar varor, tjänster och entreprenader i form av objekts- och ramavtalsupphandlingar.

Din roll
Som upphandlare hos oss arbetar du i hela processen från marknads- och behovsanalys, kravställning, framtagning av förfrågningsunderlag till kvalificering, utvärdering och uppföljning. Din huvudsakliga inriktning blir att upphandla varor och tjänster för måltidsverksamheten som bl.a. innefattar kommunens livsmedelsupphandlingar.
Du ansvara för uppföljning av tecknade avtal, utvecklar strategier kring kategoriområdet och tillsammans med övriga i arbetsgruppen bidrar du till utveckling av metoder och arbetssätt.

Vi söker
Vi söker dig som är duktig på att hitta optimala lösningar i varje upphandling och drivs av att göra goda affärer. Du tar intiativ, är ansvarfull och arbetar effektivt med inköps- och upphandlingsfrågor. Du är självständig, skapar kontakter och tar reda på vad verksamheterna behöver och ger kvalificerat stöd.

Du har:
– en högskole- alternativt en eftergymnasial utbildning inom t ex inköp, juridik, kostekonomi eller liknande.
– erfarenhet av upphandling från offentlig sektor eller näringslivet.
– mycket goda kunskaper inom LOU och dess tillämpning.

Har du erfarenhet av upphandlingsverktyget Tend-Sign, som vi använder under upphandlingsprocessen, så är det meriterande liksom erafarenhet av upphandling inom livsmedelsområdet.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb.

Kontaktperson
Hans Classon
Upphandlingschef
036-10 5501

Fackliga företrädare hittar du här

Om oss
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.


Sista ansökningsdag
2020-01-24

Referensnr
19-04-0045

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb