Karlshamns kommun söker nyskapande upphandlare

Karlshamns kommun är en av Sveriges modernaste upphandlingskommuner – nu söker vi en kreativ kollega med upphandlingskompetens som kan komplettera vårt team.
Upphandlingsenheten ingår i Kommunledningsförvaltningen. Idag är vi tre upphandlare, en projektledare för elektronisk handel samt upphandlingschefen. Vi arbetar med koncernsstrategiska upphandlingsfrågor, genomför upphandlingar och hanterar avtal samt genomför utbildningsinsatser inom upphandlingsområdet. Vi deltar även i kommunens näringslivsutvecklingsarbete.

Upphandlingsenheten är inne i en förändringsfas som innebär utveckling av hur framtidens välfärdstjänster handlas upp, utbyggnad av elektronisk handel samt förbättrad avtalsuppföljning. Vi arbetar aktivt med att skapa sunda relationer med näringslivet.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att genomföra upphandlingar av varor och tjänster inom kommunkoncernen, delta i enhetens utvecklingsarbete och hålla utbildningar inom upphandlingsområdet, både internt och externt. Du kommer att delta i den kommunövergripande upphandlingsgruppen och förväntas representera kommunen i näringslivsarbetet. Ditt uppdrag är därmed brett och varierat.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot/kombination upphandling/inköp eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna ha några års erfarenhet av upphandlingsarbete. Kreativitet, energi och drivkraft är egenskaper som kommer att värderas högt.

Som person kan du arbeta självständigt och strukturerat, du är initiativrik och har integritet. Din kommunikativa förmåga i tal och skrift är god i såväl engelska som svenska. Eftersom vi är en servicefunktion söker vi dig som har lätt att samarbeta med andra människor, har en väl utvecklad servicekänsla och kan uppvisa ett gott värdskap. Vi ser gärna att du med din ansökan bifogar ett förfrågningsunderlag som du skrivit.

 

För mer information kontakta

Håkan Anderberg, upphandlingschef,
Tel: 0454-812 55, hakan.anderberg@karlshamn.se

Christina Gustafsson, Vision,
Tel: 0454-811 89

Övrigt

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse

Individuell lönesättning tillämpas

Körkort B är ett krav

Ansökan

Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.
Sista ansökningsdag är 2017-03-03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *