KI- Karolinska Institutet söker erfaren upphandlare

 Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?
Som upphandlare på KI kommer du att arbeta i en stimulerande miljö i nära samarbete med våra verksamheter och tillsammans med några av världens ledande forskare inom det medicinska området.

Din roll
Som upphandlare genomför du självständigt olika typer av upphandlingar och deltar i hela upphandlingsprocessen. Din roll är kategoriövergripande med uppdrag inom de olika upphandlingsområdena forskning, administration, fastighet och IT.

Upphandlingsenheten hör till KI:s centrala ekonomiavdelning och ansvarar för genomförandet av upphandlingar över direktupphandlingsgränsen. Enheten arbetar med kategoristyrt upphandlingsarbete och består av upphandlare, upphandlingsjurist, controller och upphandlingschef, totalt arbetar 12 personer på enheten.

Vem är du?
Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande meriter förvärvade på annat sätt. Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete inom offentlig sektor, både objektsupphandling och ramavtal. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen TendSign, UBW/Agresso och goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi söker dig som är van att arbeta i projektform och som har god analytisk förmåga. Du tycker om att driva ärenden på egen hand samtidigt som du tycker om att leda projektgrupper. Du kan planera ditt arbete och håller givna tidsramar. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv som gör att du har förmågan att hantera arbetstoppar på ett bra sätt då tempot tidvis är högt. Då många projekt genomförs i grupp är god samarbetsförmåga ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Som person är du självgående, arbetar strukturerat och metodiskt. Det är viktigt att du är kommunikativ, serviceinriktad, ansvarstagande och har stor initiativförmåga. Nyfikenhet och en vilja att utvecklas ser vi som önskvärt.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi som du når via Sök jobbet i denna annons.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Stockholm
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2-5976/2019
Kontakt: Nils Emlund, enhetschef, 08-524 873 79
Facklig företrädare:
Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Sista ansökningsdag: 2019-12-20


Sista ansökningsdag
2019-12-20

Referensnummer
2-5976/2019

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb