LIA-plats sökes våren 2018

Jag söker min första LIA plats mellan 29/4-29/6 där jag kan få inblick i den statliga eller offentliga sektorn.

Jag har påbörjat en Yh-utbildning med inriktning strategisk inköpare/upphandlare vid TUC.

En praktik inom den statliga eller offentlig förvaltning kommer ge mig en möjlighet att utveckla mina nyförvärvade teoretiska kunskaper till praktiska kunskaper.

Med en god administrativ sida är jag van vid att arbeta utifrån ett detaljorienterat sätt samtidigt som jag ser till helhetsperspektivet. I min tidigare roll som biträdande gruppchef för ordningsvakter i Skärholmen centrum, ansvarade jag för att tillgodose verksamhetens behov genom ett nära samarbete med såväl verksamhetschefer som kollegor. Jag fick även erfarenhet av att arbeta med att sammanställa rapporter och statistik på händelser som berört objektet, samt haft nära kontakt med myndigheter och andra företag.

Med min pågående utbildning inom upphandling och inköp har jag fått en teoretisk inblick vad rollen som inköpare/upphandlare innebär. Så med de grundläggande kunskaper samt att få möjlighet till praktikplats, är min förhoppning att utvecklas och kunna lägga till den praktiska delen.

Som person är jag anpassningsbar och prestigelös och hjälper gärna till när det behövs. Jag tar gärna egna initiativ och utför mina arbetsuppgifter självständigt men fungerar lika bra som en del av ett team. Jag brinner för utmaningar och drar mig inte undan för att lära mig nya uppgifter.

På fritiden umgås jag helst med vänner och familj samt ägnar tid åt matlagning och idrott.

Med vänlig hälsning

Tugay Tabagoglu
tugaytabagoglu@hotmail.com