LIA praktik sökes från v.41 2021 till v.21 2022

Hej

Jag heter Arian, är 32 år gammal och studerar till offentlig upphandlare vid Stockholms internationella handelsskola. Jag bor i Jakobsberg i Stockholm, har B-körkort och bil men även goda tillgångar till kollektivtrafiken vilket egentligen inte begränsar för mig på vart min LIA kommer att göras. Jag har redan drabbats av Covid-19 i år (2021) vilket inte var kul men kan vara bra för min blivande arbetsgivare att veta. Har tydligen blivit en grej att meddela att man vart smittad och haft sjukdomen så meddelar det även i annonsen.

Med start i höst, 2021, ska jag ha två perioder med LIA, vilket är min sista del i utbildningen och då söker jag en helst en plats inför båda perioderna; LIA 1 v41 2021 – v03 2022 samt LIA 2 v04 2022 – v21 2022. Jag söker en plats där jag får möjlighet att utvecklas som offentlig upphandlare samtidigt som jag kan bidra med mina kompetenser, som jag fått genom såväl utbildningen som mina många yrkesår inom dagligvaruhandel.

Jag valde att utbilda mig till offentlig upphandlare efter att i många år arbetat med inköp och förhandling med leverantörer som butikschef och senare inköpare för olika avdelningar inom dagligvaruhandel.  Min erfarenhet från den branschen har gjort mig stresstålig, social, strukturerad och positiv. Med den bakgrunden och med min utbildning i ryggen så vet jag att jag kan bidra med mycket under LIA-perioden hos er och vet att jag samtidigt kommer att få möjligheten att omvandla mina teoretiska kunskaper till praktiska och växa inom yrket. Jag söker ständigt att utveckla mig, både som person och inom min karriär, så att lära mig nya kunskaper och konstant utmana mig själv i min yrkesroll är en självklarhet och det är något jag tror att jag får möjlighet att göra hos er, samtidigt som jag kommer att tillföra en hårt arbetande, social och kunnig person till er arbetsplats.

Jag ser fram emot en första intervju.

Vänliga hälsningar,
Arian Amin

+46 (0)72 707 37 01

Arian.amin89@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *