Magnusson söker Biträdande jurist inom offentlig upphandling

Magnusson är en modern, internationell och topprankad affärsjuridisk byrå med 15 egna kontor i 13 länder. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden och med erfarenhet av de flesta branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter.

För mer information om Magnusson besök vår hemsida, www.magnussonlaw.com

Vill du bli en av oss? 
Våra grundläggande värderingar är förtroende, respekt, nytänkande och entreprenörskap – delar du våra värderingar är du rätt person för oss. Vår starka internationella förankring gör att vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö, intern- och externutbildning och secondment för din professionella och personliga utveckling.

Om arbetet
Vi är rådgivare till såväl svenska och internationella företag som statliga och kommunala verksamheter under hela upphandlingsprocessen. Arbete består i att löpande biträda våra klienter vid bl.a. upprättande och analys av upphandlingsdokumentation, framtagande av anbud, strategiska överväganden och genomförande av förhandlingar, utvärdering av anbud, analys av tilldelningsbeslut, överprövningar och skadeståndsmål samt tolkning/tillämpning och ändring av upphandlade kontrakt. Magnusson arbetar alltid i team och eftersom verksamhetsgruppen befinner sig i en expansiv fas får du en unik möjlighet att, tillsammans med ansvarig delägare, utveckla rättsområdet offentlig upphandling.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett till tre års erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling på advokatbyrå, domstol, myndighet eller bolag. Du som person är lika viktig som dina meriter och vi lägger stor vikt vid mångfald. Du är driven och trivs med att arbeta i team. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Gillar du att hålla föredrag är det ett plus eftersom vi ofta blir inbjudna som föreläsare.

Ansökan
Vi tar tacksamt emot dina ansökningshandlingar bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Ansök genom att klicka dig vidare här och följ instruktionerna.

För mer information eller frågor vänligen kontakta vår HR Director, Karin Ellioth Olsson, tel. 08 – 463 75 49 eller karin.ellioth-olsson@magnussonlaw.com.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *