<

Nacka kommun söker entreprenadupphandlare

Vill du vara med och driva vår utvecklingsresa inom entreprenadupphandlingar i Nacka kommun? Vi är i en spännande utvecklingsfas när vi skall bygga stad och behöver förstärka vår inköpsenhet i Nacka Stadshus med en innovativ och affärsmässig entreprenadupphandlare.

Du kommer att arbeta projektorienterat tillsammans med främst exploateringsenheten och vägenheten med att driva Nackas stora entreprenadupphandlingar. Du kommer även att ansvara för att identifiera ökade värden samt driva affärsmässighet och de kommersiella aspekterna ute i verksamheten. I uppdraget ingår allt från att bidra i tidigt skede i kravspecifikationen till att driva upphandlingsprocessen samt att delta i leverans- och uppföljningsprocesserna för att säkerställa att Nacka gör kommersiellt bra affärer. Vi ser idag flera stora upphandlingar framför oss och vill genom denna rekrytering säkerställa att vi driver dessa upphandlingar på ett mycket professionellt sätt. Komplexiteten i projekten kommer att variera vilket kräver att du har erfarenhet och bredd samt att du är drivande och strukturerad i ditt konsultativa arbetssätt. Du kommer att ha många kontaktytor inom kommunen vilket också kräver att du är lyhörd, kommunikativ samt bra på att bygga långsiktiga relationer med sakägare på alla nivåer. Du drivs av att utmana och bli utmanad av existerande arbetssätt/lösningar och trivs med att finna nya angreppssätt och affärsupplägg utifrån användarens behov. Du är en ”förändringsledare” som vill involvera tvärfunktionellt och kan påverka andra.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller annan motsvarande utbildning och har mångårig erfarenhet inom inköp samt bygg- och anläggningsbranschen och vi tror att du har arbetat flera år inom branschen i olika positioner och har goda kunskaper om AMA AF 12, AB 04 och ABT 06. Med ditt innovativa och drivna förhållningssätt griper du dig an upphandlingar och levererar något utöver det vanliga. Du jobbar förmodligen inom en större organisation och har du erfarenhet från LOU är detta meriterande. Som person är du målinriktad, kommersiell och har hög egen drivkraft.

Du måste trivas med att arbeta i en politiskt styrd organisation och stimuleras av mångfalden i både frågeställningar och metoder när du bidrar till kommunens entreprenadaffärer. Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med på en spännande resa i en utvecklandetjänst. Rollen innebär att du har många kontaktytor internt och att du tillsammans med verksamheten då Nacka har många spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter. Din stora erfarenhet av entreprenader och att driva upphandlingar liksom ditt strategiska sätt att lösa problem gör att dina affärer blir bättre än andras. Nu ser Du fram emot att arbeta i en kommun som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Vi ska vara bäst i Sverige på att vara kommun även när vi växer och du kan bli central för oss i arbetet att bygga stad.

Tjänsten är placerad vid inköpsenheten i Nacka stadshus. Enheten har idag 12 medarbetare och ansvarar för Nacka kommuns upphandlingar som genomförs tillsammans med verksamheten. Inköpschefen har mångårig erfarenhet av inköpsverksamhet i privat och offentlig sektor. Du kommer att jobba nära och tillsammans med ansvariga chefer, projektledare och andra medarbetare inom kommunens stadsbyggnadsprojekt och ansvara för dina projekt från kravspecifikation till leverantörsuppföljning.

Ansök  via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen. Sista ansökningsdag är 16 april 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar den här vägen.

Nyfiken och vill ställa frågor?
Ring inköpschef Sebastian Nordgren, 08-718 91 60.

Vi undanber oss externt stöd i rekryteringen, inkluderande erbjudanden om ytterligare annonsering.

Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner. Samtidigt som staden växer fram på västra Sicklaön med 15 000 nya arbetsplatser utvecklas hela Nacka. Totalt ska mer än 20 000 nya bostäder byggas och Nackas befolkning öka från dagens snart 100 000 till 140 000 år 2030. Nacka är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Vi ska vara bäst på att vara kommun och därför behöver vi de bästa medarbetarna. Kreativitet, innovation och kunskapsdelning är viktiga ledstjärnor för Nacka kommun.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *