Enheten behöver nu en vikarie som tillsammans med övriga medarbetare stödjer verksamheten i olika inköp.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet bedrivs tillsammans med medarbetare inom såväl enheten som den beställande verksamheten. Du genomför avrop och direktupphandlingar, i samarbete med verksamheten, genom att utföra aktiviteter i upphandlingsprocessen. Du kommer bl.a. att hjälpa till med att hitta lämpliga avtal, registrera ärenden, bistå med krav och utvärderingsmodell, annonsera underlaget, skriva avtalet. Utöver detta ger du råd och stöd i olika upphandlingsfrågor.

Din kompetens

Vi söker dig som har:

  • genomfört avrop och direktupphandlingar självständigt
  • goda kunskaper i lagen om offentlig upphandling
  • förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både skriftligt och muntlig.

Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom inköp, samt att ha arbetat i något upphandlingsverktyg.

Dina personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och självgående. Du är handlingskraftig och får saker gjorda. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kompetens att bygga goda relationer med dina kollegor och beställare i verksamheten.

Om anställningen

Anställningen är ett vikariat till och med 2020-02-29. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställningens placering är i Stockholm eller Östersund.

Ansökan

Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast den 18 mars 2019.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta nedan personer. Samtliga kontaktpersoner når du på 010-698 10 00.

Lisa Hugosson, chef för Inköpsenheten
Kristina Larsson, facklig representant, ST
Ylva Hargefjell, facklig representant, SACO

Om Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har en central roll i miljöarbetet och arbetar pådrivande, stödjande och samlande vid genomförandet av miljöpolitiken.

Vi ansvarar för frågor som handlar om klimat och luft, mark, biologisk mångfald, förorenade områden, kretslopp och avfall, miljöövervakning samt miljöforskning.

Här kan du läsa mer om Naturvårdsverket och vårt uppdrag: https://www.naturvardsverket.se/Om-Naturvardsverket/

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss eller hitta fler lediga jobb? Se naturvardsverket.se/Om-Naturvardsverket/Jobba-hos-oss/

Naturvårdsverket har gjort medieval för denna rekrytering och undanber sig kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.