Partille kommun söker kvalificerad upphandlare

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Inköpsenheten som består av e-handel och upphandlare finns centralt placerat i Kommunstyrelseförvaltningen under ekonomiavdelningen.

I Partille kommun bedrivs inköpsarbetet i nära samarbete med verksamheterna och beslutsvägarna är korta.

Som upphandlare i Partille får du arbeta brett inom hela spektra av upphandlingar vilket gör arbetet utmanande och utvecklande!

Partille kommun befinner sig i en stark utvecklingsfas och har ambitiösa mål inom robotisering, digitalisering och inköpsarbete.
Områdena egna ramavtal, entreprenader och digitalisering ökar vilket medför att inköp växer.

Inköpsenheten driver utveckling/digitaliseringsarbetet för en helt digitaliserad inköpsprocess från inköp till betalning.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kvalificerad upphandlare som med driv och entusiasm vill förstärka Partilles inköpsavdelning.

Du ansvarar för att planera, driva och genomföra upphandlingar i projektledningsform. Du håller även i ramavtal så som för objektsupphandlingar, entreprenader, varor, tjänster och är kvalificerat upphandlingsstöd till förvaltningarna.

Arbetet genomförs i enlighet med policys, riktlinjer och gällande lagstiftning.

I rollen ansvarar du även för att projektleda referensgrupper och medverkar vid viss uppföljning av avtal och utbildningsinsatser.

Kvalifikationer

Du har en för uppgiften relevant högskoleutbildning så som inom ekonomi, juridik, teknik. Vi tänker att du har erfarenhet av att självständigt genomföra upphandlingar såväl ramavtal som objektsupphandlingar. Minst 2 års erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling krävs.

Partille använder sig av systemet TendSign vid upphandling och erfarenhet av arbete med någon form upphandlingssystem är ett krav. Du trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Vi tror att du kan arbeta självständigt och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer och nätverk, varför du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Du är en person som tar initiativ till utveckling och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt.

Du trivs när du får arbeta med flera parallella men olika projekt och tilltalas av möjligheten att göra skillnad i allt du gör.

Dokumenterad kunskap och erfarenheter inom AMA-AF, AB, ABT, ABK och dess tillämpning samt projektledning är meriterande.

Vidare har du god analytisk förmåga, är förtroendeingivande och prestigelös. Du är trygg i din yrkesroll, du är lyhörd och ödmjuk för verksamhetens behov. Du har erfarenhet från att tidigare arbetat i en konsultativ roll.

Anställningens omfattning

Snarast, efter överenskommelse. Intervjuer och urval genomförs löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: A882328
Sista ansökningsdag: 2019-06-12

Gör ansökan din ansökan digitalt via ”Sök jobbet” i denna annons.

Lön

Löneform: Månadslön.

Generell information

Arbetsplats: Västra Götalands län
Kommun: Partille
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Kontaktpersoner

Christine Källner
Upphandlingsansvarig
031-792 21 43
christine.kallner@partille.se

Katarina Heglind
Ekonomichef

Facklig företrädare

Facklig representant nås via kundcenter 031-792 10 00.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.


Sista ansökningsdag
2019-06-12

Referensnummer
A882328

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb